Selvbetjeningsløsninger for lønn og HR

Oppdatert personaldata utgjør kjernen i sømløse HRM prosesser. Med smarte løsninger for selvbetjening kan ansatte enkelt oppdatere egen data. Med få tastetrykk kan de også registrere fravær, ferie, timelister, utlegg og sykemeldinger, enten de er på kontoret eller ute på farten. Som leder har du bedre kontroll og kan forvalte ressursene på en mer effektiv og smidig måte.

Våre løsninger for selvbetjening  

Sikre sømløse arbeidsprosesser med oppdatert medarbeiderdata i ett effektivt system.

 

HR-Portalen

Skybasert personalkontoret for deg som bruker Bluegarden Lønn og HR.


Vil du vite mer?

Klikk her

Selvbetjening for ledere og ansatte

Visma Enterprise HRM er løsningen som ivaretar behovene for selvbetjening innenfor lønn og personal i norske virksomheter og kommuner.


Vil du vite mer?

Ta kontakt

Selvbetjening med mobile løsninger

Med mobile løsninger kan du redusere kostnader, øke engasjement blant ledere og medarbeidere, og gi ansatte bedre kontroll over eget arbeidsforhold.

 


Utlegg og reiseregning

Les mer her

 

Lønnslipp

Ressursstyring

Den ansatte er virksomhetens viktigste ressurs

Våre lønn og HR system dekker hele perioden fra ansettelse til medarbeideren slutter. Løsningene gir innsyn og oversikt over hele arbeidsforholdet og det er lett å finne fram til alle viktige opplysninger som CV, arbeidserfaring, sertifisering, verktøy, evalueringer osv.

Utover data som f.eks. tilgjengelighet og fravær, vil du til enhver tid ha full oversikt over kompetansen i virksomheten. Dette kan gi et bedre grunnlag for riktige beslutninger. I tillegg kan du motivere dine medarbeideren med fullt innsyn i egen utvikling og kompetanseheving.

Les mer om hva vi kan tilby innenfor strategisk hr

Kontakt oss

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Gjelder henvendelsen support?

Bluegarden Lønn og HR
Kontakt servicedesk på telefon 06005 (fra utlandet +47 48 50 60 05)

Visma Enterprise HRM
Ta kontakt her

Vi er klar for GDPR! Våre løsninger er tilpasset de nye lovpålagte personvernsreglene.
Se hvordan vi har gjort det her

Vil du vite mer om våre løsninger for HRM?

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.