Enterprise Plus HRM er en fleksibel HRM-løsning i skyen. Løsningen støtter hele lønnsprosessen og samler lønns- og personaladministrasjonen på ett sted. 

Systemet er enkelt for alle ansatte å ta i bruk, uansett sted og tidspunkt. Ikke minst bidrar Enterprise Plus HRM til at HR- og lønnsmedarbeidere bruker mindre krefter på å følge opp at ansatte fører inn oppgaver korrekt, slik at de kan fokusere mer på egne arbeidsoppgaver.

Enterprise Plus HRM sørger for at alle de ansatte slipper å lete rundt i systemet for å utføre oppgaver. Varslene og oppgavene kommer nemlig direkte til dem. Dette er tidsbesparende og sørger for at de ikke henger bakpå. 

Få bedre tid med en intuitiv HRM-løsning

Enterprise Plus HRM er tilpasset hver enkelt bruker. Startsiden blir deres personlige dashboard som vil vise det som har betydning for hver enkelt ansatt. Der vil de få opp nyheter, varsler og oppgaver som akkurat han eller hun må ta tak i. Både på desktop og mobil. 

De ansatte kan med noen få tastetrykk søke om ferie, melde fra om sykefravær eller sende inn reiseregninger. Ledere kan enkelt følge opp sine avdelinger ved å få informasjon om sine ansatte, se sykefraværsstatistikk og godkjenne ferie og timer. Dette gjør det enklere for HR å fokusere på å støtte opp ledere og forskjellige team i virksomheten.

Systemet sørger for at HR-avdelingen alltid har kontroll og full oversikt ved at de får inn viktig og korrekt data, som er avgjørende for gode rapporter. Disse rapportene er igjen nøkkelen for å forstå hvordan det står til med den viktigste ressursen til virksomheten, nemlig de ansatte. Rapportene gir også en pekepinn på hvilke tiltak som bør igangsettes for å sikre økt medarbeidertilfredshet. 

Ta bedre beslutninger med Business Intelligence 

Med Visma Enterprise BI blir rapporteringsmulighetene som allerede finnes i Visma Enterprise Plus enda bedre. Løsningen er nøkkelferdig og kommer med standardrapporter som er enkle å forstå og visualiserer viktige data på en god måte. Slik blir det enklere å ta riktige beslutninger enda raskere.

Bruker dere Visma Enterprise i dag?

Da kan dere enkelt bli med oss opp i skyen med Visma Enterprise Plus. Vi sørger for at dere beholder alt av data og historikk, samtidig som dere får tilgang til en løsning som alltid er oppdatert. Ta kontakt med din kundeansvarlig eller fyll ut skjemaet nedenfor om du ønsker mer informasjon.

Se hvordan det fungerer

Vil du se mer av hva Visma Enterprise Plus kan gjøre for din bedrift, eller har du noen spørsmål? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Sektor