Leter du etter en skybasert HRM-løsning som forenkler hverdagen til HR- og lønnsmedarbeidere? Visma Enterprise Plus HRM samler lønns- og personaladministrasjonen på ett sted. Det gjør det enkelt for alle ansatte å utføre administrativt arbeid korrekt. HR- og lønnsmedarbeidere slipper å rette opp i unødvendige feil og mangler i ettertid.

Med Visma Enterprise Plus HRM får du:

 • Alltid tilgang til siste oppdaterte versjon av løsningen
 • Enkel oversikt over dine administrative arbeidsoppgaver
 • En trygg HRM-løsning. Vi tar oss av drift og vedlikehold
 • Enkel og sikker pålogging til systemet
 • En løsning som er tilpasset norske lover og regler
 • Integrasjon mot offentlige registre (A-melding, skattekort, sykemeldinger, inntektsmeldinger, folke- og enhetsregisteret)
 • Delt data med øvrig systemportefølje eller etablere integrasjon mellom deres masterdatasystem
 • Muligheten til å justere og oppgradere løsningen etter behov med forskjellige moduler

Enkel selvbetjening

Startsiden til Enterprise Plus HRM er personlig og tilpasset din rolle og arbeidsoppgaver. Der får du nyheter, varsler og oppgaver som skal utføres. Det er enkelt å se eller oppdatere informasjon om deg selv i dokumentarkivet. Legg til kompetanse og utvikling, søke om ferie, melde inn sykefravær og sende inn reiseregninger.

Gir lederne full oversikt

Fra startsiden får du som leder beskjed om oppgaver som må utføres. Du har til enhver tid oversikt over dine ansatte og deres sykefraværsoppfølging, feriekalender og jubileum – for å nevne noe. Dette frigjør tid som kan benyttes til kontroll og avviksbehandling, istedenfor manuell registrering.

Systemet sørger for at du alltid har kontroll og full oversikt. Dette er avgjørende for optimale arbeidsprosesser, riktig lønnsutbetaling og korrekte rapporter.

HRM Selvbetjening - bilde av ansatt

Utviklet for norske arbeidsforhold

Med over 40 års erfaring som totalleverandør av norske ERP-systemer, er vi eksperter på å håndtere nye regler og lovendringer. Vi oppdaterer løsningen i tråd med juridiske krav for enklere overholdelse av norske lover og regler. Du skal kunne fokusere på dine viktigste arbeidsoppgaver, vi tar oss av resten.

Integrert mot det offentlige

Med Visma Enterprise Plus HRM kan du spare tid og ressurser ved sømløs informasjonshenting fra offentlige registre og systemer. Dette er gjør vi gjennom våre integrasjoner. Vi har flere moduler som håndterer forskjellige tariffavtaler og er integrert mot offentlige registre:

 • A-melding.
 • Skattekort.
 • Sykepenger.
 • Inntektsmeldinger.
 • Folke- og enhetsregisteret.
To som jobber med et whiteboard

Sikkert Lønn- og HR-system i skyen

Norske virksomheter har et stort ansvar når det kommer til oppbevaring av persondata om sine ansatte. Med en skyløsning som Enterprise Plus HRM, kan du senke skuldrene. Våre dedikerte ansatte sørger for å beskytte og oppdatere HRM-løsningen. Du kan derfor bruke tiden på å sørge for gode sikkerhetsrutiner og arbeidsprosesser, samt god opplæring av de ansatte.

Vår høyeste prioritet er å sikre at informasjonen til våre kunder er trygg og godt ivaretatt. Visma har utviklet en felles sikkerhetsprotokoll, Visma Application Security Program (VASP). Dette gjør at alle våre tjenester kontinuerlig analyseres og overvåkes for å fange opp eventuelle avvik fra sikkerhetsprotokollen.

Enklere timeregistrering med Visma Tid

Med Visma Tid kan de ansatte enkelt registrere timene sine selv i app eller på nett, uansett hvor de er. Visma Tid er et skybasert timeregistreringssystem, og tilbys som en utvidelsesmodul til ERP-suiten Visma Enterprise Plus.

Visma Tid er integrert i Visma Enterprise Plus. Det forenkler hele lønnsberegningen gjennom å automatisk sende godkjente arbeidstimer til faktura- og lønnssystemet. Slik slipper lønnsavdelingen å tenke på manuell beregning av tillegg eller manuell føring av timer. Finn ut mer om Visma Tid her.

Ta bedre beslutninger med Business Intelligence (BI)

Med Visma Enterprise BI blir rapporteringsmulighetene som allerede finnes i Visma Enterprise Plus enda bedre. Løsningen er nøkkelferdig og leveres med standardrapporter som er enkle å forstå, samt visualiserer viktige data på en god måte. Det blir dermed enklere for lederne å ta riktige og raskere beslutninger.

Bruker dere Visma Enterprise i dag?

Da kan dere enkelt bli med oss opp i skyen med Visma Enterprise Plus. Vi sørger for at dere beholder alt av data og historikk, samtidig som dere får tilgang til en løsning som alltid er oppdatert. Ta kontakt med din kundeansvarlig eller fyll ut skjemaet nedenfor om du ønsker mer informasjon.

 

Kvinne som ser på mobilen

Moduler som dekker dine behov

Visma Enterprise Plus HRM er en fleksibel løsning, du kan derfor komme raskt i gang og utvide med med flere moduler etter behov:

Se hvordan det fungerer

Ikon - kontaktVil du se mer av hva Visma Enterprise Plus kan gjøre for din bedrift, eller har du noen spørsmål? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Sektor