Visma Flyt Barnehage produktikonEn barnehage-app som styrker samarbeidet

Barnehage-appen inneholder rik og essensiell funksjonalitet for en forenklet og effektiv barnehagehverdag. Appen gir ansatte i barnehagen bedre tid til de som virkelig betyr noe, nemlig barna. 

Min Barnehage er et verktøy for barnehagens daglige drift. Den gir deg tilgang til å håndtere meldinger, fravær og helseinformasjon direkte i løsningen, og via appen får du alt du trenger rett på mobil. Den sikrer god oppfølging rundt barnet med et komplett digitalt verktøy for trygg og enkel samhandling med hjemmet. I tillegg til appen, leveres den med utvidet funksjonalitet i webgrensesnittet på Visma Flyt Barnehage.

Tidlig i 2020 vil appen bli tilgjengelig for foresatte, med mulighet for kommunikasjon med barnehagen. Appen utvikles fortløpende med ny og spennende funksjonalitet som er beskrevet på denne websiden. 

Min Barnehage sitt oversiktlige design og dens funksjonsmuligheter tilrettelegger for god samhandling mellom hjemmet og barnehagen. Barnehage-appen er en enkel kommunikasjons- og formidlingskanal, lett tilgjengelig for både barnehagen og de foresatte. Dette styrker både foresattrollen og informasjonsflyten internt i barnehagen.

Appen er integrert med Visma Flyt Barnehage, noe som gjør at hendelser og dialog speiles umiddelbart for de som har tilgang til å se den gitte informasjonen på begge flater.

Min Barnehage gir enkel tilgang til blant annet:

 • Webgrensesnitt med utvidet funksjonalitet for barnehagen
 • Informasjon- og meldingsutveksling mellom barnehagen og hjemmet
 • Inn- og utsjekk av barn
 • Ferie og fraværsregistrering
 • Dagbok – hendelser og bildedeling med foresatte
 • Kalender og aktivitetsoversikt
 • Personalia på barnet og foresatte, inkludert generelle helseopplysninger

Bestill gratis demovisning  »

Nøkkelegenskaper ved Min Barnehage-appen

All informasjon man trenger og bruker i løpet av barnehagedagen samles på ett sted. Slik vet både barnehagen og de foresatte hvor de skal sjekke, registrere, svare eller spørre dersom de lurer på noe.

Eller bare for å få hyggelige oppdateringer og bilder av barna.

Registrering av barna når de kommer og når de hentes. Hvor lenge de har sovet, hvor mye de har spist, om de har gått på do eller om alle medisiner er tatt. Dette registreres med enkle tastetrykk.

Min Barnehage kan brukes hvor som helst og når som helst. På mobil og på avdelingens nettbrett. Når man skal bruke appen trenger man knapt å avbryte det man holder på med.

Min Barnehage gir deg som ansatt god oversikt over barnas tilstedeværelse. 

Inn- og utsjekk, samt fraværsføring, gjøres enkelt i appen.

Appen henter data fra Visma Flyt Barnehage slik at den alltid er oppdatert med riktig informasjon. Det vil si at endringer som gjøres på barnet automatisk oppdateres i appen. For eksempel kan du enkelt oppdatere kontaktinformasjon til foresatte eller helseopplysninger til barnet. 

Barnehagen har dermed alltid oppdatert informasjonen samlet på ett sted.

På grunn av integrasjonen mot de øvrige komponentene i Visma Flyt Barnehage, vet appen om sikkerhetsbegrensninger hos alle barn, og hvilken tilgang hver enkelt ansatt skal ha. Innlogging og tilgjengelig informasjon tilgangsstyres og man kan enkelt anonymisere bilder.

Visma Flyt Barnehage og Min Barnehage hjelper barnehagen å ivareta krav til informasjonssikkerhet 

Appen tilbyr en rekke muligheter og funksjoner og barnehagen velger selv hvilke av disse den vil bruke. Dermed begrenses tid brukt på administrasjon, og man får brukt enda mer tid på barna.

Min Barnehage er et digitalt verktøy som samler gjøremål og beskjeder som tidligere ble gitt på papir eller muntlig, i en brukervennlig app.

Nyttige funksjoner i appen

Barnehageansatte illustrasjonFor ansatte

 • Registrering
 • Kalender
 • Daglige oversikter
 • Oppdatert profil
 • Bildedeling med foresatte
 • + mer

Foresatte illustrasjonFor foresatte

 • Daglige oversikter
 • Kalender
 • Øyeblikkelige beskjeder
 • Oppdatert profil
 • Fotoalbum
 • + mer

Tilgjengelighet

I det daglige har man som ansatt Min Barnehage-appen lett tilgjengelig via mobil eller nettbrett på avdelingen. Både barnehagen og foresatte kan varsles med push-melding ved nye hendelser. Ønsker du en nærmere titt på Visma Min Barnehage-app og webgrensesnittet ta kontakt.

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med salg »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »