Visma Flyt Barnehage produktikon

En barnehage-app som styrker samarbeidet

Barnehage-appen inneholder rik og essensiell funksjonalitet for en forenklet og effektiv barnehagehverdag. Appen gir ansatte i barnehagen bedre tid til de som virkelig betyr noe, nemlig barna. Appen er integrert med Visma Flyt Barnehage, noe som gjør at hendelser og dialog speiles umiddelbart for de som har tilgang til å se den gitte informasjonen på begge flater.

Min Barnehage er et verktøy for barnehagens daglige drift. Den gir deg tilgang til å håndtere meldinger, fravær og helseinformasjon direkte i løsningen, og via appen får du alt du trenger rett på mobil. Den sikrer god oppfølging rundt barnet med et komplett digitalt verktøy for trygg og enkel samhandling med hjemmet. I tillegg til appen, leveres den med utvidet funksjonalitet i webgrensesnittet på Visma Flyt Barnehage.

Appen utvikles fortløpende med ny og spennende funksjonalitet. Snart blir dagsnotat og funksjon for å administrere aktivitetsgrupper tilgjengelig og det jobbes også med funksjon for å sende beskjeder til kun utvalgte foresatte samt tilgangsstyring for samtaler i ansattapp. I 2022 kom funksjon for ukeplan for både ansatte og foresatte.

Slik fungerer appen

I videoen under kan du raskt se hvordan appen fungerer.

Er du en foresatt?

For at denne appen skal fungere for deg som foresatt, må kommunen anskaffe og sette opp appen for den aktuelle barnehagen. Dette kan ta noe tid, og vi ber deg ta kontakt med din barnehage dersom appen ikke er klargjort for din barnehage. Les mer om appen og last ned »

Samhandling mellom hjem og barnehage

Nøkkelegenskaper ved barnehage-appen

All informasjon man trenger og bruker i løpet av barnehagedagen samles på ett sted. Slik vet både barnehagen og de foresatte hvor de skal sjekke, registrere, svare eller spørre dersom de lurer på noe.

Eller bare for å få hyggelige oppdateringer og bilder av barna.

Registrering av barna når de kommer og når de hentes. Med enkle tastetrykk kan man også registrere fravær på barn som ikke skal være til stede. Du kan også føre registrering av soving, hvor ansatte og foresatte kan se hvor lenge barnet har sovet hver dag.

Min Barnehage kan brukes hvor som helst og når som helst. På mobil og på avdelingens nettbrett. Når man skal bruke appen trenger man knapt å avbryte det man holder på med

Min Barnehage gir deg som ansatt god oversikt over barnas tilstedeværelse. 

Inn- og utsjekk, samt fraværsføring, gjøres enkelt i appen.

Appen henter data fra Visma Flyt Barnehage slik at den alltid er oppdatert med riktig informasjon. Det vil si at endringer som gjøres på barnet automatisk oppdateres i appen. For eksempel kan du enkelt oppdatere kontaktinformasjon til foresatte eller helseopplysninger til barnet. Barnehagen har dermed alltid oppdatert informasjonen samlet på ett sted.

På grunn av integrasjonen mot de øvrige komponentene i Visma Flyt Barnehage, vet appen om sikkerhetsbegrensninger hos alle barna i barnehage. Kun foresatte som har rett til å motta informasjon om barnet kan bruke Min Barnehage foresatt. Denne tilgangen styres fra Visma Flyt Barnehage.

Nyttige funksjoner i appen

Barnehageansatte illustrasjonFor ansatte

 • Inn og utsjekk
 • Fraværsregistrering
 • Barnets profil
 • Meldinger
 • Beskjeder
 • Dagbok med bildedeling
 • Telleliste
 • Kalender
 • Soveliste

Foresatte illustrasjonFor foresatte

 • Motta dagbok med bilder
 • Sende og motta meldinger
 • Motta beskjeder
 • Fraværsregistrering
 • Gi eller avslå samtykker
 • Soveliste

Kontakt oss

Ta kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support

Online: Gå til Community »