Min Barnehage foresatt app ikonVisma Min Barnehage-appen er en tjeneste hvor du som foresatt enkelt kan kommunisere med din barnehage, samt enkelt følge med på ditt barns hverdag i barnehagen.

Med Min Barnehage-appen kan du enkelt:

  • Motta og sende meldinger med barnehagen
  • Registrere hvilke dager ditt barn ikke skal være i barnehagen
  • Motta dagbok som forteller om barnets små og store opplevelser i barnehagen, i form av tekst og bildedeling
  • Gi eller avslå samtykker
  • Motta felles beskjeder med informasjon fra barnehagen
  • Se når ditt barn har sovet i barnehagen
  • Se planlagte aktiviteter i kalender

For foresatte og barnehagen kan det haste å fortelle hverandre noe, da er appen en perfekt kommunikasjonsplattform. Ditt barn kan ha blitt sykt og må hjem, eller kanskje du må fortelle barnehagen at barnet blir forsinket. Med appens innebygde meldingsfunksjon blir det raskere, lettere og sikrere å si ifra om spontane endringer.

Kort sagt gjør Min Barnehage-appen informasjon lett tilgjengelig og dialogen mellom dere og barnehagen blir enda enklere og mer effektiv.

Min Barnehage-app for foresatte på mobilLast ned Visma Min Barnehage-appen

Appen kan lastes ned i App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Klikk på et av knappene under, eller søk opp “Visma Min Barnehage” i App Store eller Google Play.

Last ned her:

App Store ikon Google Play ikon

 

 

Når du laster ned appen, logger du deg på med ID-porten første gang. Barn som er i barnehagen vil da komme opp automatisk og dialogen med barnehagen kan starte.

Er dette hverdagen din?

Hvem kan bruke appen?

Appen Min Barnehage Foresatt ble lansert i 2020. Den er tilgjengelig for deg som foresatt dersom din kommune har gått eller går til innkjøp av Min Barnehage-appen, og er tilgjengelig for kommunale barnehager. Dersom du er usikker på om din kommune bruker Visma som barnehageadministrativt system, vennligst ta kontakt med barnehagen. Les mer om barnehage-appen »

Alle kommuner som benytter Visma Flyt Barnehage kan også inngå avtale for å benytte app for foresatte og ansatte. Er dere privat Barnehage? Ta kontakt så hjelper vi dere.

Hvordan logge inn?

Etter å ha lastet ned appen, logger du deg på med ID-porten ved første gangs bruk. Da vil du få opp en liste over de kommunene som har gjort appen tilgjengelig for sine barnehager og foresatte. Det kan være to årsaker dersom du ikke finner din kommune i oversikten:

  • Din kommune benytter ikke Visma som barnehageadministrativt system
  • Din kommune benytter Visma, men har ikke klargjort appen enda

 

Opplæringsvideoer

Her finner du alle e-læringsvideoene som omhandler Min Barnehage. Klikk på linken til videoen du ønsker å se, og videoen vises i Vimeo.

Hvor får jeg hjelp?

Har du spørsmål vedrørende appen, henvender du deg til administrasjonen i din barnehage. Det er din kommune/barnehage som administrerer appen.

Support illustrasjon - Visma Min Barnehage-app

Ofte stilte spørsmål