Min Barnehage foresatt app logoFølg med på ditt barns hverdag i barnehagen med Visma Min Barnehage

Visma Min Barnehage er en tjeneste hvor du som foresatt enkelt kan kommunisere med din barnehage via en app. Den lar deg også enkelt følge med på ditt barns hverdag i barnehagen. Les om Min Barnehage for ansatte »

Med Visma Min Barnehage kan du enkelt:

  • Motta og sende meldinger med barnehagen
  • Registrere hvilke dager ditt barn ikke skal være i barnehagen
  • Motta dagbok som forteller om barnets små og store opplevelser i barnehagen, i form av tekst og bildedeling
  • Gi eller avslå samtykker
  • Motta felles beskjeder med informasjon fra barnehagen
  • Se når ditt barn har sovet i barnehagen
  • Se planlagte aktiviteter i kalender

For foresatte og barnehagen kan det haste å fortelle hverandre noe, da er Visma Min Barnehage en perfekt kommunikasjonsplattform. Ditt barn kan ha blitt sykt og må hjem, eller kanskje du må fortelle barnehagen at barnet blir forsinket. Med appens innebygde meldingsfunksjon blir det raskere, lettere og sikrere å si ifra om spontane endringer.

Kort sagt gjør Min Barnehage informasjon lett tilgjengelig og dialogen mellom dere og barnehagen blir enda enklere og mer effektiv.

Visma Min Barnehage for foresatte på en mobilLast ned Visma Min Barnehage

Visma Min Barnehage kan lastes ned i AppStore (iPhone) eller Google Play (Android).
Last ned her:

Last ned for iPhone Last ned for Android

Når du laster ned appen, logger du deg på med ID-porten første gang. Barn som er i barnehagen vil da komme opp automatisk og dialogen med barnehagen kan starte.

Er du ansatt?

Er du ansatt i barnehage kan du laste ned Visma Min Barnehage ansatt herfra: AppStore eller Google Play.

Er dette hverdagen din?

Hvem kan bruke Min Barnehage?

Min Barnehage er tilgjengelig for deg som foresatt dersom din kommune har gått eller går til innkjøp av Min Barnehage, og er tilgjengelig for kommunale barnehager. Dersom du er usikker på om din kommune bruker Visma som barnehageadministrativt system, vennligst ta kontakt med barnehagen. Les mer om barnehage-appen »

Alle kommuner som benytter Visma Flyt Barnehage kan inngå avtale for å benytte Visma Min Barnehage for foresatte og ansatte. Er dere privat Barnehage? Ta kontakt så hjelper vi dere.

Hvordan logge inn?

Etter å ha lastet ned appen, logger du deg på med ID-porten ved første gangs bruk. Da vil du få opp en liste over de kommunene som har gjort den tilgjengelig for sine barnehager og foresatte. Det kan være to årsaker dersom du ikke finner din kommune i oversikten:

  • Din kommune benytter ikke Visma som barnehageadministrativt system.
  • Din kommune benytter Visma, men har ikke klargjort Min Barnehage enda.

 

Opplæringsvideoer

Her finner du alle e-læringsvideoene som omhandler Min Barnehage. Klikk på linken til videoen du ønsker å se, og videoen vises i Vimeo.

Hvor får jeg hjelp?

Har du spørsmål vedrørende Min Barnehage, henvender du deg til administrasjonen i din barnehage. Det er din kommune/barnehage som administrerer appen.

Support illustrasjon - Visma Min Barnehage foresatt app

Ofte stilte spørsmål