Funksjoner i barnehage appen

Nyttig funksjonalitet i barnehage-appen

En barnehage-app som forenkler kommunikasjonen mellom ansatte og foresatte

Min Barnehage er en tjeneste besående av mobilapp og et webgrensesnitt, som legger til rette for å enkelt administrere den daglige driften i barnehagen for de ansatte. Dette gjelder blant annet inn- og utsjekk av barn, fraværsregistrering og kommunikasjon mellom barnehagen og hjemmet. Min Barnehage leveres som en modul som inneholder appene Min Barnehage - ansatt og Min Barnehage - foresatt, i tillegg til at man vil få tilgang til nye menypunkter i webgrensesnittet i Visma Flyt Barnehage.

Min Barnehage vil være under kontinuerlig utvikling i tiden fremover, hvor ny funksjonalitet vil tilgjengeliggjøres for kunder fortløpende.

Funksjoner for ansatte

Registrering

Med denne funksjonen får de ansatte et hendig verktøy for kjapp registrering når barna leveres, hentes og eventuelt fravær. Registreringen gjøres med enkle trykk, no som er ideelt i et travelt miljø ikke tilrettelagt for skjermtid.

Kommunikasjon

Min Barnehage vil enkelt kunne brukes som et kommunikasjonsverktøy mellom barnehagen og hjemmet. De ansatte kan med meldingsfunksjonalitet sende meldinger til enkeltbarn, og de kan sende ut beskjeder til en hel avdeling om for eksempel en planlagt aktivitet som er avlyst.

Dagbok

Min Barnehage gjør det mulig for de ansatte i barnehagen å gi foresatte et større innblikk i barnas hverdag i barnehagen. Med funksjonaliteten dagbok kan de ansatte beskrive små og store hendelser, som for eksempel en tur man har vært på. Her har de ansatte også mulighet til å legge ved bilder. Foresatte kan se dagbokpost i sin app.

Oppdatert profil

Integrering mot grunnmodulen til Visma Flyt Barnehage gjør at profilen til barnet automatisk blir oppdatert med korrekt informasjon. Dette gjelder opplysninger om barnet som for eksempel gjelder helse, samt registrering av korrekte kontaktopplysninger til foresatte.

Kalender

Kalenderen vil være et nyttig verktøy for de ansatte i barnehagen. Her kan man blant annet se en oversikt over alle barns fravær på samme sted for enklere planlegging. De vil også i kalenderen ha tilgang til ulike eventer som foreldremøte, eller se hvilke dager barnehagen er stengt grunnet planleggingsdag.

Mye mer

Det vil i tillegg komme en rekke andre funksjoner i Min Barnehage. Blant annet telleliste hvor de ansatte kan kontrolltelle barnas tilstedeværelse, og sovelister for registrering av barnas soverutiner.

Ta kontakt »

Ønsker du å vite mer om Min Barnehage-appen?

Ta kontakt for å høre mer om appen og mulighetene i den. Vår fagekspert, Ellen Sœthereng vil hjelpe deg videre.

Funksjoner for foresatte

Daglige oversikter

Appen gir enkel oversikt over det barnehagen har registrert på barnet i løpet av dagen. Slik som hvor lenge barnet har sovet, bilder som er tatt og aktiviteter. Her kan barnehagen velge hva som skal deles, og hvem dette skal deles med.

Øyeblikkelige beskjeder

Ofte haster det for foresatte og barnehagen å fortelle hverandre noe. Kanskje et barn er sykt og må hjem, eller kanskje er en foresatt forsinket. Med innebygd meldingsfunksjon blir det lettere og sikrere å si ifra om spontane endringer raskt.

Oppdatert profil

Integrering mot grunnmodulen til Visma Flyt Barnehage gjør at profilen til barnet blir automatisk oppdatert med korrekt informasjon. I tillegg blir den automatisk sikkerhetsbegrenset.

Kalender

Denne funksjonaliteten gir foresatte betydelige forenklinger ved at man kan svare på innkalling til foreldresamtaler, få push-varsler om hendelser, og automatisk mulighet til å legge avtaler i sin egen kalender. Foresatte kan føre opp dager barnet ikke skal være i barnehagen, samt bli oppdatert på hva som skjer.

Fotoalbum

I appen får foreldre et fotoalbum med alle bildene som er tatt og registrert i appen i løpet av barnets tid i barnehagen. Denne funksjonaliteten kan tilgangsstyres, og bilder kan enkelt anonymiseres ved behov.

Gratis demovisning av Min Barnehage app

Visma Min Barnehage app

Få en uforpliktende visning av Min Barnehage app. Vi tar en gjennomgang av de nyttige funksjonene og har dere spørsmål får dere mulighet til å diskutere disse med vår fagekspert og slagsansvarlig, Ellen Sœthereng.

"Appen gjør det mulig for barnehagen å gi foresatte større innblikk i barnehagedagen med bildedeling."

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med salg »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »