Enkel administrasjon av daglig barnehagedrift

Min Barnehage er en tjeneste besående av mobilapp og et webgrensesnitt, som legger til rette for å enkelt administrere den daglige driften i barnehagen for de ansatte. Dette gjelder blant annet inn- og utsjekk av barn, fraværsregistrering og kommunikasjon mellom barnehagen og hjemmet. Min Barnehage leveres som en modul som inneholder appene Min Barnehage - ansatt og Min Barnehage - foresatt, i tillegg til at man vil få tilgang til nye menypunkter i webgrensesnittet i Visma Flyt Barnehage.

Min Barnehage vil være under kontinuerlig utvikling i tiden fremover, hvor ny funksjonalitet vil tilgjengeliggjøres for kunder fortløpende.

Funksjoner for ansatte

Registrering

Med denne funksjonen får de ansatte et hendig verktøy for kjapp registrering når barna leveres, hentes og eventuelt fravær. Registreringen gjøres med enkle trykk, no som er ideelt i et travelt miljø ikke tilrettelagt for skjermtid.

Kommunikasjon

Min Barnehage vil enkelt kunne brukes som et kommunikasjonsverktøy mellom barnehagen og hjemmet. De ansatte kan med meldingsfunksjonalitet sende meldinger til enkeltbarn, og de kan sende ut beskjeder til en hel avdeling om for eksempel en planlagt aktivitet som er avlyst.

Dagbok

Min Barnehage gjør det mulig for de ansatte i barnehagen å gi foresatte et større innblikk i barnas hverdag i barnehagen. Med funksjonaliteten dagbok kan de ansatte beskrive små og store hendelser, som for eksempel en tur man har vært på. Her har de ansatte også mulighet til å legge ved bilder. Foresatte kan se dagbokpost i sin app.

Oppdatert profil

Integrering mot grunnmodulen til Visma Flyt Barnehage gjør at profilen til barnet automatisk blir oppdatert med korrekt informasjon. Dette gjelder opplysninger om barnet som for eksempel gjelder helse, samt registrering av korrekte kontaktopplysninger til foresatte.

Mye mer

Det vil i tillegg komme en rekke andre funksjoner i Min Barnehage. Blant annet funksjonen telleliste, hvor de ansatte kan kontrolltelle barnas tilstedeværelse. Det vil også komme en soveliste for registrering av barnas soverutiner, samt dagsnotater hvor ansatte kan skrive inn viktige beskjeder som er mottatt, eller som må formidles. 

Et annet nytt verktøy som vil komme er kalender hvor ansatte kan se alle barna sine fravær samlet på ett og samme sted. Som en del av kalenderen vil det også komme ukeplan, der ansatte kan informere foresatte om ulike aktiviteter som foreldremøte eller planleggingsdag.

Vil du høre mer om når du nye funksjonene kommer?

Ta kontakt »

Ønsker du å vite mer om Min Barnehage-appen?

Ta kontakt for å høre mer om appen og mulighetene i den. Våre fageksperter vil hjelpe deg videre.

Funksjoner for foresatte

Daglige oversikter

Appen gir enkel oversikt over det barnehagen har registrert på barnet i løpet av dagen, bilder som er tatt og aktiviteter som er gjort. Her kan barnehagen velge hva som skal deles, og hvem dette skal deles med.

Øyeblikkelige beskjeder

Ofte haster det for foresatte og barnehagen å fortelle hverandre noe. Kanskje et barn er sykt og må hjem, eller kanskje er en foresatt forsinket. Med innebygd meldingsfunksjon blir det lettere og sikrere å si ifra om spontane endringer raskt.

Oppdatert profil

Integrering mot grunnmodulen til Visma Flyt Barnehage gjør at profilen til barnet blir automatisk oppdatert med korrekt informasjon. I tillegg blir den automatisk sikkerhetsbegrenset.

Mye mer

Det vil i tillegg komme en rekke andre funksjonaliteter i Min Barnehage foresatt. Blant annet en oversikt over tidspunkt når barnet sovnet og våknet. Det vil også komme en kalender hvor foresatte kan se hvilke aktiviteter barna skal gjøre i løpet av uken i form av en ukeplan. Slik vil foresatte holde seg oppdatert på ulike turer og andre viktige hendelser i barnehagen.

Vil du vite mer om appen og funksjonene?

Ta kontakt »

Gratis demovisning av Min Barnehage app

Visma Min Barnehage app på mobil

Få en uforpliktende visning av Min Barnehage app. Vi tar en gjennomgang av de nyttige funksjonene og har dere spørsmål får dere mulighet til å diskutere disse med vår fagekspert og slagsansvarlig, Ellen Sœthereng.

Få større innblikk i barnehagedagen med Visma Min Barnehage

"Appen gjør det mulig for barnehagen å gi foresatte større innblikk i barnehagedagen med bildedeling."

Kontakt oss

Ta kontakt salg ikon

Ta kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support ikon

Support

Online: Gå til Community »