Reduserte IT-kostnader

mnemonic har til nå oppnådd en besparelse på
10 - 15 % ved å benytte Visma sin avtale på IT.

Mål: Redusere selskapets IT-kostnader

Hvorfor Visma?

- Vi fikk anbefalt innkjøpssamarbeidet til Visma av en kollega, som fortalte at dette var en mulighet for å spare penger og effektivisere innkjøp. For mnemonic er innkjøp av PCer, klienter, servere og andre IT-produkter og tjenester en stor kostnadspost og et viktig område å redusere kostnader på, forteller Erik Westeng, som er ansvarlig for innkjøp av servere i mnemonic.

- Etter anbefalingen valgte vi å benchmarke Vismas avtaler opp mot de prisene vi selv fikk ute hos andre leverandører, og så raskt at det var mye å spare ved å benytte Vismas innkjøpsavtaler. På PC hadde vi tidligere ingen faste avtaler og gjennomførte innkjøp av datamaskiner ved behov, fra ulike leverandører, fortsetter Andreas Bæknes, som er ansvarlig for innkjøp av alt annet IT-utstyr.

Utfordring:

  • IT: Betydelig kostnadspost

Løsning:

  • Visma BID
  • Tett dialog med leverandør

Resultat:

  • Store besparelser på IT
  • Redusert tidsbruk på innkjøp
Andreas Bæknes,
interndriftsansvarlig i mnemonic.

Gode priser og reduserte kostnader


Visma BID-priser

- Det var viktig for oss å få på plass en god avtale som førte til reduserte kostnader på IT-produkter. I dag benytter vi BID-priser, via Vismas innkjøpssamarbeid, ved innkjøp av IT-produkter og tjenester, noe som har gitt veldig gode resultater, sier Andreas Bæknes.

Erik Westeng,
kontrakt og vedlikeholdsansvarlig i mnemonic.


Besparelse på 10 - 15 %

- Vi har også god dialog med både Visma og leverandøren vi benytter på IT, og har til nå hatt en besparelse på 10 - 15 % sammenlignet med vår tidligere situasjon. Vi har selv kompetansen på IT, og da er det veldig enkelt å velge de produktene med best pris. Vi har allerede benyttet oss av Vismas øvrige innkjøpsavtaler og ser på mulighetene for også å nyttiggjøre oss av andre relevante avtaler, fortsetter Erik Westeng.

mnemonics anbefaling

- Har du som mål å redusere dine kostnader innen ikke-strategiske innkjøp kan vi i mnemonic anbefale Visma Innkjøpssamarbeid. Vi har selv oppnådd større besparelser ved bruk av Vismas avtaler, sier Erik Westeng. Prisene er bra, konseptet funker og jeg kommer til å bruke mindre tid på benchmarking, avslutter Andreas Bæknes.

Om mnemonic

mnemonic hjelper bedrifter med å administrere og håndtere sikkerhetsrisikoer, beskytte data og forsvare seg mot trusler fra internett. mnemonic har i dag 150 ansatte, hvor ca. 130 jobber som konsulenter. Deres ekspertteam av sikkerhetskonsulenter, produktspesialister, trussel etterforskere, team av hendelseshåndterer og etiske hackere, kombinert med deres Argus sikkerhetsplattform sikrer at de ligger i forkant av avanserte angrep fra internett og beskytter kundene fra nye trusler.

mnemonic er en av de største IT-sikkerhet tjenesteleverandørene i Europa. De er anerkjent av Gartner som en nevneverdig leverandør av Managed Security Services, trussel etterretning og tjenester for deteksjon av avansert målrettet angrep. mnemonic er også den foretrukne sikkerhetspartner av regionens største selskaper og en betrodd kilde til Europol og andre politimyndigheter globalt av informasjon fra deres trusseletterretning arbeid. 

Med et sett av sikkerhetstjenester drevet av innovative og smarte løsninger, 130 + sikkerhetseksperter og partnerskap med ledende sikkerhetsleverandører, gjør mnemonic det mulig for bedrifter og forbli sikret, være i henhold til sine egne og eksterne sikkerhetskrav samtidig med å redusere kostnadene.

Mange områder å kutte kostnader.

Å redusere innkjøpskostnadene krever tid, kompetanse og bevissthet om alle innkjøpene. Når du inngår et felles innkjøpssamarbeid med Visma vil du raskt oppdage mange nye områder hvor det er mulig å kutte kostnader. Våre innkjøpsspesialister har forhandlet frem noen av de beste prisene på markedet hos 40 ledende leverandører. Du slipper å overvåke markedet og reforhandle avtaler - vi har allerede gjort jobben for deg.

Hold deg oppdatert. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev for innkjøpere:

Meld meg på

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg innen kort tid.

Kontakt oss