God analyse og innsikt for økonomiavdelingen

Dypere innsikt i økonomi kan hjelpe din virksomhet å utrette mer.

8 eksempler på god analyse og innsikt for økonomiavdelingen

Bedre økonomisk innsikt er avgjørende for å hjelpe bedriften med å ta de riktige beslutningene og nå sine mål raskere – i forkant av konkurrerende virksomheter.

Uansett hvilken sektor du jobber i, kan dypere innsikt i økonomi hjelpe din virksomhet å utrette mer. Slik som dashboards som identifiserer bruksmønster og potensielle kostnadsbesparelser, til svært visuelle økonomiske resultatdata som lar deg overvåke trender og planlegge fremover.

Virksomheter over hele verden velger Qlik for en analyseplattform fordi verktøyet er kraftig nok til å transformere verdien av etablerte forretningsprosesser, samtidig som at det er enkelt og intuitivt nok til å bli brukt av ikke-tekniske eksperter på et økonomiteam. Last ned denne guiden for å få innsikt i 8 eksempler på god analyse og innsikt for økonomiavdelingen med Qliks analyseplattform.

 

“Qlik gjør det mulig for oss å rapportere effektivt uten store omkostninger. Verktøyets ytelse er fenomenal og de funnene våre ansatte nå er i stand til å gjøre har en stor påvirkning på vår virksomhet”

– Jeff Brobst, VP Financial Planning and Analysis, McAfee

Last ned e-boken