Master data management

Visma bWise tilbyr både verktøy og kompetanse for å bistå med Master data management-prosjekter, fra kartlegging og rådgivning til gjennomføring og utvikling.
Mann ved vindu

Hvorfor er master data management viktig?

Betydningen av datakvalitet og masterdata management kan forklares veldig enkelt: Man kan bare ta de riktige beslutningene basert data som er korrekt og oppdatert. Aggregering av data, BI-rapporter og analyser kan bidra til å avsløre datakvalitetsproblemer. Operasjonell drift og beslutningstaking vil også profittere på høy datakvalitet.

Målet med master data management er å samle inn og dele data, som kunde-, leverandør- eller produkt-masterdata, på tvers av flere systemer. I tillegg til et «master» ERP-system er det mange bedrifter som i tillegg benytter mange andre systemer, som for eksempel CRM- eller SCM-systemer, webtjenester, eller har behov for å slå sammen systemer som følge av bedriftens fusjoner.

I dagens digitale tidsalder, er datakvalitet og master data management i økende grad blitt en kritisk suksessfaktor for å produsere nye produkter og tjenester. Definerte roller og ansvar samt overvåking og optimalisering av datakvalitetssikringsprosesser er derfor kritiske for å lykkes.

Prosessdiagram i en syklus for Master Data Management. Foto.

Hvorfor Visma bWise?

Visma bWise har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med master data og kvalitetssikringsprosesser reltatert til business intelligence-initiativer. En business intelligence-løsning er kun så god som dataene du putter inn i den, og vi hjelper derfor ofte kundene våre med å få på plass det grunnleggende først.

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.