Sanntids dataintegrasjon med Qlik Data Integration

Real-time innsikt og beslutninger er nøkkelen for å overleve i dagens marked.

Hold tempoet oppe

Vi vet alle at data driver analyse og jo raskere du kan analysere dine data, jo raskere kan du få innsikt. Real-time innsikt og beslutninger er nøkkelen for å overleve i dagens marked.

Nye måter å drive analyse på, slik som AI, maskinlæring og IoT, muliggjør en dypere innsikt. Men disse metodene krever nye og smidigere dataarkitekturer. Organisasjoner flytter til skyen for bedre smidighet og effektivitet, til data lakes for å kunne skalere til nødvendig størrelse og til streaming for å gi sanntidsdata om databevegelser. 

Med disse nye og transformative arkitekturene kommer behovet for en ny type dataintegrasjon. De tradisjonelle tilnærmingene klarer ikke å holde tempoet oppe.

 

Hva gjør Qlik Data Integration Platform?

Qlik Data Integration er en ledende leverandør av moderne dataintegrasjon som muliggjør tilgjengelighet, leveranse og styring av data på tvers av plattformer, organisasjoner og skyen. Systemet støtter praktisk talt alt av datakilder og gir deg analyseklare data i real-time. Dataene leveres til data lakes, ulike skyløsninger eller klassiske on-prem databaser, der de klargjøres slik at de kan brukes for analyse raskere. 

Det som gjør Qlik Data Integrationunik er at den primært leser rett fra databaseloggen, og dermed får med seg alle endringer, også slettinger, i korrekt rekkefølge.

På denne måten bidrar Qlik Data Integration til at du kan ligge et skritt foran og operere i samme hastighet som utviklingen.

Syv punkter du må ta stilling til før du implementerer et datavarehus i skyen

Rapporten peker på nøkkelspørsmål man må stille seg før en implementering; slik som temaer innen design og utvikling, hybrid alternativer, leveranse av data, priser/kostnader m.m.

Last ned rapporten >

Eckerson report.png

Hvorfor velge Qlik Data Integration?

Ta i bruk Qlik Data Integration for å få smidighet, ferske data som er optimalisert for analyse og for å redusere avhengigheten av utviklere.

data-integration-diagram12x.jpg

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

Chat - Statement.png

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI