Visma bWise

Visma bWise er et ledende kompetansesenter innenfor Business Intelligence (BI), advanced analytics, datavarehus og virksomhetsstyring.

Hvem er Visma bWise?

I Visma bWise hjelper vi våre kunder å gå fra utilgjengelige data til analyse i sanntid. God beslutningsstøtte og avansert analyse har reddet arbeidsplasser i privat sektor, ført til bedre helsetjenester og skapt åpenhet rundt offentlige støtteordninger.

I en stadig mer datadrevet verden ser vi et tydelig skifte fra at BI-løsninger blir brukt til rapportering og å se i bakspeilet, til at løsningene blir kritiske i den daglige driften til våre kunder. Mulighetene for også å koble på maskinlæring og prediksjon i analyseverktøyene stiller nye krav til både dataplattform og kompetanse på ulike skyteknologier. Vi skaper innsikt i virksomheter og i samfunnet gjennom avanserte analyser og løsninger.

I Visma bWise er vi 100 konsulenter som er eksperter innenfor analytics og business intelligence. Vi er et av Norges sterkeste fagmiljø og leverer noen av de største og viktigste prosjektene innen analytics og BI i landet. Er ditt prosjekt det neste?

Priser
Visma Analytics for Power BI

Kristin Nyberg
Daglig leder
Svendsen, Nicolai.JPG
Nicolai Svendsen
Salgsdirektør
nicolai.svendsen@visma.com
Andy Randles
Salg
Per Anders Waaler
Rådgiver
Torstein Thorsen
Rådgiver
Trine Bjernæs.png
Trine Bjertnæs
Salg
trine.bjertnaes@visma.com

 

Andreas Hammerlund – 1.png

Andreas Hammerlund
Leder Lifecycle Services
andreas.hammerlund@visma.com

Her finner du Visma bWise

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png