Fire personer i workshop

Business Intelligence

Visma bWise er Norges ledende kompetansesenter innen Business Intelligence, advanced analytics, datavarehus og virksomhetsstyring. 

Ta informerte beslutninger basert på data

Tilgjengeliggjøring av data er en av de største teknologi-trendene akkurat nå. Organisasjoner endrer strategien sin fra at kun noen få utvalgte skal ha tilgang til data og innsikt, til at data blir spredt ut i hele organisasjonen slik at alle kan ta datadrevne beslutninger.

Ønsker din virksomhet å bli mer datadreven?

Datavisualisering

Datavisualisering gjør det mulig for beslutningstakere å få verdifull innsikt på en effektiv måte, slik at de er i stand til å ta datadrevne beslutninger med en gang behovet oppstår.

Datavarehus

Vi tilbyr rådgivning for å vurdere om og kanskje hvordan man angriper datavarehusområdet, og vi tilbyr hjelp til å realisere et datavarehus på beste måte.

Les mer om datavarehus >

Budsjettering og planlegging

Tross utviklingen innen teknologi, bruker mange fortsatt Excel som verktøy for budsjett og planlegging. Et moderne budsjett- og planleggingsverktøy skal støtte deg og hjelpe deg med å jobbe mer effektivt og sikkert.

Hvordan effektivisere budsjetterings- og planleggingsprosessen? >

Vi tilbyr BI- og analyseverktøy fra de ledende leverandørene i markedet


 Trykk på logoen for å lese mer

Qlik logo.jpg

Tableau logo.jpg

Power BI logo.jpg

Attunity.png

Talend logo.jpg

TimeXtender logo.jpg

Effectplan logo.jpg

Bizview logo.jpg

Nyheter! Hold deg oppdatert om teknologi og BI på Visma-bloggen

Mann med iPad

Data lake arkitektur – beste praksis

| Business Intelligence

Hensikten med en data lake er at den som skal bruke dataene ikke trenger å forholde seg til mange ulike datakilder, ulike plasseringer av data, ulike sikkerhetsmekanismer i hvert enkelt system og ulike datafangstteknologier. Implementering av en god og riktig arkitektur for din data lake er derfor avgjørende for å gjøre om data til verdi.

Les innlegget

Hva bør du tenke på når du skal presentere designet ditt?

| Teknologi

For mange er det å skulle presentere designet sitt, og i det hele tatt holde en presentasjon, forbundet med nerver og usikkerhet. Hva kan du gjøre for å føle deg mer forberedt og hva bør du tenke på når du skal presentere designet ditt?

Les innlegget

Skriv tydelig, i lovens navn!

| Teknologi

For første gang i historien har det blitt vedtatt en ny helhetlig språklov hvor det offentlige nå har en lovfestet plikt til å kommunisere klart. Språket må tilpasses slik at den relevante målgruppen forstår. Men hva er egentlig klarspråk, og hva bør man tenke på når man skal gjøre seg best mulig forstått?

Les innlegget

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.

Ønsker din virksomhet å bli mer datadreven?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

I Visma bWise er vi 100 konsulenter som er eksperter innenfor analytics og business intelligence. Vi er et av Norges sterkeste fagmiljø og leverer noen av de største og viktigste prosjektene innen analytics og BI i landet.

Kristin Nyberg 400.png

Kristin Nyberg
Daglig leder i Visma bWise