Fire personer i workshop

Business Intelligence

Visma bWise er Norges ledende kompetansesenter innen Business Intelligence, advanced analytics, datavarehus og virksomhetsstyring. 

Ta informerte beslutninger basert på data

Tilgjengeliggjøring av data er en av de største teknologi-trendene akkurat nå. Organisasjoner endrer strategien sin fra at kun noen få utvalgte skal ha tilgang til data og innsikt, til at data blir spredt ut i hele organisasjonen slik at alle kan ta datadrevne beslutninger.

Ønsker din virksomhet å bli mer datadreven?

Datavisualisering

Datavisualisering gjør det mulig for beslutningstakere å få verdifull innsikt på en effektiv måte, slik at de er i stand til å ta datadrevne beslutninger med en gang behovet oppstår.

Datavarehus

Vi tilbyr rådgivning for å vurdere om og kanskje hvordan man angriper datavarehusområdet, og vi tilbyr hjelp til å realisere et datavarehus på beste måte.

Les mer om datavarehus >

Budsjettering og planlegging

Tross utviklingen innen teknologi, bruker mange fortsatt Excel som verktøy for budsjett og planlegging. Et moderne budsjett- og planleggingsverktøy skal støtte deg og hjelpe deg med å jobbe mer effektivt og sikkert.

Hvordan effektivisere budsjetterings- og planleggingsprosessen? >

Vi tilbyr BI- og analyseverktøy fra de ledende leverandørene i markedet


 Trykk på logoen for å lese mer

Qlik logo.jpg

Tableau logo.jpg

Power BI logo.jpg

Attunity.png

Talend logo.jpg

TimeXtender logo.jpg

Effectplan logo.jpg

Bizview logo.jpg

Nyheter! Hold deg oppdatert om teknologi og BI på Visma-bloggen

Slik kommer du i gang med digital signatur

| Teknologi

Å innhente en signatur kan være en tidkrevende og kostbar prosess. Med digital signatur av dokumenter kan du enkelt, raskt og sikkert samle inn alle signaturer digitalt. Dager kan reduseres til timer. I dette innlegget viser vi deg hvordan med Visma Addo.

Les innlegget

Er Svelte verdens kuleste front-end rammeverk?

| Teknologi

Det er ikke hver dag du finner en kunde i offentlig sektor som er like interessert i å være foroverlent som Utlendingsnemnda (UNE). Nå kan vi endelig si at det nye, innovative og kule front-end rammeverket Svelte er å finne i produksjon i offentlig sektor i Norge.

Les innlegget
Espen Johansen, sikkerhetssjef i Visma

IT-sikkerhet: Kan vi stole på skytjenestene?

| IT-Sikkerhet

«Det er litt som forsikringer. Oppleves som en unødvendig utgift, helt til den dagen det brenner. Da er de fleste godt fornøyde med investeringen», sier Espen Agnalt Johansen, sikkerhetssjef i Visma.

Les innlegget

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.

Ønsker din virksomhet å bli mer datadreven?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

I Visma bWise er vi 100 konsulenter som er eksperter innenfor analytics og business intelligence. Vi er et av Norges sterkeste fagmiljø og leverer noen av de største og viktigste prosjektene innen analytics og BI i landet.

Kristin Nyberg 400.png

Kristin Nyberg
Daglig leder i Visma bWise