Fire personer i workshop

Business Intelligence

Visma bWise er Norges ledende kompetansesenter innen Business Intelligence, advanced analytics, datavarehus og virksomhetsstyring. 

Ta smarte, datadrevne beslutninger

En moderne BI-løsning gir deg en unik mulighet til å forstå både kundeadferd og markedet enda bedre, og er derfor avgjørende for å vinne nye markeder.

Datavisualisering

Datavisualisering gjør det mulig for beslutningstakere å få verdifull innsikt på en effektiv måte, slik at de er i stand til å ta datadrevne beslutninger med en gang behovet oppstår.

Datavarehus

Vi tilbyr rådgivning for å vurdere om og kanskje hvordan man angriper datavarehusområdet, og vi tilbyr hjelp til å realisere et datavarehus på beste måte.

Les mer om datavarehus >

Big data

Snakk med oss om hvordan vi sammen kan realisere dine skjulte verdier. Big data er et vidt begrep for datasett som er så store eller komplekse at tradisjonell data behandling er vanskelig. I disse enorme datasettene ligger det imidlertid ofte gull.

Hva bør du vite om big data? >

Vi tilbyr BI- og analyseverktøy fra de største og mest anerkjente leverandørene i markedet.


 Trykk på logoen for å lese mer.

Hvordan benytte analyse, business intelligence og maskinlæring i dine IT-prosjekter?

I guiden vil du kunne lese mer om hvordan du kan ta i bruk maskinlæring og kognitive teknikker for å verdiøke analyse- og business intelligence-arbeidet.

Last ned gratis guide i dag >