Ta informerte beslutninger basert på data

Tilgjengeliggjøring av data er en av de største teknologi-trendene akkurat nå. Organisasjoner endrer strategien sin fra at kun noen få utvalgte skal ha tilgang til data og innsikt, til at data blir spredt ut i hele organisasjonen slik at alle kan ta datadrevne beslutninger.

Ønsker din virksomhet å bli mer datadreven?

Visma bWise får nye eiere

Vismas Custom Solutions divisjon som Visma bWise er en del av, har blitt kjøpt av CVC Capital Partners, et av de største aksjefondene i verden.

Custom Solution-divisjonen i Visma har i løpet av de siste årene blitt et av de største IT-konsulentselskapene i Norden – en verdifull virksomhet med ca 2000 ansatte og 8000 kunder, sterk ledelse og svært dyktige ansatte. Vi tror at vår konsulentvirksomhet kan utvikle seg raskere og bedre som et uavhengig selskap.

Les mer i pressemeldingen »

Se våre webinar og lær om visualisering og analyse

Datavisualisering

Datavisualisering gjør det mulig for beslutningstakere å få verdifull innsikt på en effektiv måte, slik at de er i stand til å ta datadrevne beslutninger med en gang behovet oppstår.

Datavarehus

Vi tilbyr rådgivning for å vurdere om og kanskje hvordan man angriper datavarehusområdet, og vi tilbyr hjelp til å realisere et datavarehus på beste måte.

Les mer om datavarehus >

Budsjettering og planlegging

Tross utviklingen innen teknologi, bruker mange fortsatt Excel som verktøy for budsjett og planlegging. Et moderne budsjett- og planleggingsverktøy skal støtte deg og hjelpe deg med å jobbe mer effektivt og sikkert.

Hvordan effektivisere budsjetterings- og planleggingsprosessen? >

Vi tilbyr BI- og analyseverktøy fra de ledende leverandørene i markedet


 Trykk på logoen for å lese mer

Qlik logo.jpg

Tableau logo.jpg

Power BI logo.jpg

Attunity.png

SnapLogic_logo_forside.png

TimeXtender logo.jpg

Bizview logo.jpg

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI

Kontakt oss

Ønsker din virksomhet å bli mer datadreven?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

I Visma bWise er vi 100 konsulenter som er eksperter innenfor analytics og business intelligence. Vi er et av Norges sterkeste fagmiljø og leverer noen av de største og viktigste prosjektene innen analytics og BI i landet.

Kristin Nyberg 400.png

Kristin Nyberg
Daglig leder i Visma bWise