Fire personer i workshop

Business Intelligence

Visma bWise er Norges ledende kompetansesenter innen Business Intelligence, advanced analytics, datavarehus og virksomhetsstyring. 

Ta smarte, datadrevne beslutninger

En moderne BI-løsning gir deg en unik mulighet til å forstå både kundeadferd og markedet enda bedre, og er derfor avgjørende for å vinne nye markeder.

Datavisualisering

Datavisualisering gjør det mulig for beslutningstakere å få verdifull innsikt på en effektiv måte, slik at de er i stand til å ta datadrevne beslutninger med en gang behovet oppstår.

Datavarehus

Vi tilbyr rådgivning for å vurdere om og kanskje hvordan man angriper datavarehusområdet, og vi tilbyr hjelp til å realisere et datavarehus på beste måte.

Les mer om datavarehus >

Budsjettering og planlegging

Tross utviklingen innen teknologi, bruker mange fortsatt Excel som verktøy for budsjett og planlegging. Et moderne budsjett- og planleggingsverktøy skal støtte deg og hjelpe deg med å jobbe mer effektivt og sikkert.

Hvordan effektivisere budsjetterings- og planleggingsprosessen? >

Vi tilbyr BI- og analyseverktøy fra de ledende leverandørene i markedet


 Trykk på logoen for å lese mer

Nyheter! Hold deg oppdatert om teknologi og BI på Visma-bloggen

DataOps pluss self service er det nye smidige

Er DataOps og self-service det nye smidige?

| Teknologi

Felles for ethvert firma er søken etter verdiskapning, men hvordan defineres verdiskapning og ikke minst veien dit? Vi gjennomgår hvordan DataOps pluss self-service utnytter det beste fra to verdener for å skape en smidig arbeidshverdag hvor man utnytter avdelinger i et firma der de er best. 

Les innlegget
Data Science and Business Intelligence

Synliggjør Data Science-satsningen ved hjelp av BI-verktøy

| Teknologi

En av de største utfordringene med å ta i bruk maskinlæring, er å komme seg fra «forskningsstadiet» til et nivå hvor det fungerer som en reell beslutningsstøtte. Her er 3 fordeler med å integrere maskinlæring med et BI-Verktøy!

Les innlegget
Intervju med Formuesforvaltning

Intervju: Slik ble Formuesforvaltning langt mer effektive med en BI-plattform

| Teknologi

En velutviklet BI-plattform tilgjengeliggjør data for alle i virksomheten og sørger for at man kan ta datadrevne beslutninger. For Formuesforvaltning har BI blitt en kritisk komponent som bidrar til at de kan ta beslutninger basert på dagsferske og reelle data. 

Les innlegget