BizView

En helhetlig løsning for prognose, budsjettering, rapportering og analyse.

 

"Prognoseprosessen går raskere og enklere for alle involverte. Vi har også en bedre mulighet til å sikre dataene i alle ledd, og det er tydelig å se hvem som gjorde hva, som forbedrer og effektiviserer samarbeidet."

– Mikael Niklasson, business controller, Almondy

Hvem bruker BizView?

Økonomiledere og controllere jobber daglig med budsjett, prognoser, analyse og rapportering. BizView er spesialdesignet for å imøtekomme behovene til økonomiavdelingen. Med BizView kan økonomiavdelingen effektivt levere sine data, uten å måtte stole på risikable og skjøre regneark eller andre utdaterte systemer. Alle medlemmer av teamet drar nytte av samarbeid og gleden over å kunne gjøre en bedre jobb takket være de riktige verktøyene.

I utgangspunktet kan enhver avdeling og stilling bruke BizView for å forbedre arbeidet. Salg, analyse, HR, supply chain – alle kan dra nytte av forbedret økonomisk planlegging, prognoser, analyse og rapportering.

Om BizView

BizView er et globalt software-selskap med hovedkontor og utvikling i Skandinavia. Det er en av de ledende nordiske leverandørene av systemstøtte for budsjett, prognoser, rapportering og analyse.

Tusenvis av selskaper verden rundt bruker allerede BizView for å forbedre sin virksomhetsstyring og prosesser.

Vi er stolt partner av BizView og sammen gir vi virksomheter de riktige verktøyene for best mulig bedriftsledelse.