Ledige stillinger

Kom og opplev vårt unike fagmiljø innen analytics og BI! I Visma bWise er vi omlag 100 konsulenter som er eksperter innenfor analytics og business intelligence. I en stadig mer datadrevet verden ser vi et voksende behov for gode BI-løsninger, og vi ønsker derfor flere dyktige konsulenter på laget.

Er du en av de vi ser etter? Se våre ledige stillinger nedenfor.

 

BI analytics jobb.png

BI- og Analytics-konsulent

Har du erfaring innen BI og analyse? Bli med og skap en datadreven hverdag! Hos oss vil du bli en del av Norges sterkeste fagmiljø innenfor Analytics og BI, med gode kollegaer som alltid er klare for nye utfordringer.

Søk på stillingen BI- og Analytics-konsulent

Spesialist på Infrastruktur 2.png

Spesialist på Infrastruktur

Vil du jobbe med arkitektur og infrastruktur i Norges ledende BI og Analytics-miljø? Vil du jobbe i alle delene av en BI-løsnings livssyklus? Helt fra konfigurasjon og installasjon, til migrering til nyere og mer moderne løsninger.

Søk på stillingen som Spesialist på Infrastruktur

Trainee NK_bwise NY.png

Nytt Krutt Analytics-konsulent

Kommer du rett fra skolebenken og vil jobbe i skjæringspunktet mellom IT og business? Traineeprogrammet Nytt Krutt gjør overgangen fra å være student til å bli konsulent så lærerik, trygg og tilrettelagt som mulig.

Søk på stillingen Nytt Krutt Analytics-konsulent


Summer Internship bWise.png

Summer Internship som konsulent

Er du student og nysgjerrig på rollen som Analytics-konsulent? Bli med i Visma-familien for en sommer og prøv deg som konsulent i Visma bWise! Dette er en flott mulighet til å vise hva du kan og kanskje sikre deg et jobbtilbud etter endt studie.

Søk på stillingen som Summer Intern

Vi er Visma bWise

Hver dag leverer vi store og viktige prosjekter innen Business Intelligence, advances analytics, datavarehus og virksomhetsstyring. For å kunne levere vårt ytterste trenger vi et mangfold av kompetanse og perspektiver. Hos oss er det menneskene som er det aller viktigste. 

Det legges stor vekt på at du kan utvikle deg faglig i den retningen du ønsker. I tillegg er arbeidsmiljøet enormt viktig for oss og vi har det gøy på jobb!  Hos oss sitter latteren løst og for å beholde det gode miljøet drar vi på turer sammen, har ofte fagkvelder med middag etterpå og mange aktivitetsgrupper. Visma bWise tilbyr en fleksibel arbeidsplass som legger til rette for at du kan styre din egen hverdag. Om det betyr hjemmekontor, sitter på kontoret vårt på Skøyen eller på kontoret til kunden. 


Velkommen til oss!

Faglig påfyll og utvikling

Hos oss er faglig utvikling noe vi drives av, og vi er stolte av å ha et av Norges sterkeste fagmiljø innen analytics og business intelligence. Vi legger til rette for individuell læring og utvikling, samt felles kompetanseheving gjennom blant annet tung satsing på kurs, konferanser og sertifiseringer. 

Våre konsulenter arbeider med teknologi som virkelig er i vinden, og er på vei inn på stadig nye områder i våre kunders virksomheter. Vi er derfor opptatt av å ta i bruk ny kunnskap ute i prosjektene, og holde oss oppdatert på teknologien. Visma bWise er en del av divisjonen Visma Custom Solutions, og våre ansatte kan delta i en rekke interne faggrupper, blant annet innen AI, maskinlæring og IoT. 

I tillegg til kompetansedeling hver dag i prosjektene vi jobber med, arrangerer vi månedlige fagkvelder der alle i selskapet, uansett ansiennitet og erfaring, deler sin kunnskap. Har du et tema du brenner for, og gjerne vil diskutere og lære bort i fellesskap, er det bare å henge seg på!

 

 

Engasjerte kollegaer

Vi har en markedsledende score på engasjement i Visma bWise. Det sosiale samholdet er svært viktig for kulturen i selskapet. Vi har kollegaer som heier hverandre frem og ønsker hverandre godt – både på og utenfor jobb. 

Hos oss finner du en aktiviteter innenfor det meste du kan tenke deg. Disse aktivitetene driftes i hovedsak av våre ansatte ved at de får en idé og gjennomfører den. Alt fra klatring i fjellet, seilturer, piknik i parken, karaoke-kvelder og foosball-turneringer. Kanskje er det du som blir med i den årlige foosball-turneringen neste gang?

Sjekk ut videoen fra vår tur til Lofoten! En tur full av energi, godt humør og masse aktiviteter.