Vil du bli en del av et av Norges sterkeste fagmiljø innen analytics og BI?

I Visma bWise leverer vi noen av de største og viktigste prosjektene innen analytics og business intelligence hver dag. Vil du være med på å skape innsikt og utvikle løsninger som er kritiske for virksomheter og samfunnet?

Bli med på reisen

I Visma bWise er vi 100 konsulenter som er eksperter innenfor analytics og business intelligence. I en stadig mer datadrevet verden ser vi et voksende behov for gode BI-løsninger, og vi ønsker derfor flere dyktige konsulenter på laget. Er du en av de vi ser etter?

Erfaring innen analyse og innsikt?

7 BI konsulent.png

Analytics- og BI-konsulent

Nyutdannet eller under utdanning?

9 NK.png

Nytt Krutt Analytics-konsulent

100

ansatte

3,9

gjennomsnittlig ansiennitet

33

snittalder

30 %

kvinner


En jobb som betyr noe for samfunnet

80.000 timer er den tiden man vanligvis bruker på jobbkarrieren gjennom livet. Vi sørger for å bruke denne tiden til å gjøre noe nyttig for samfunnet ved å utvikle løsninger som gjør hverdagen enklere for de som trenger det.

En jobb som betyr noe.jpg

Kompetanse.jpg

 

Faglig påfyll og utvikling

Våre ansatte drives av faglig utvikling, og vi er stolte av å ha et av Norges sterkeste fagmiljø innen analytics og business intelligence. I tillegg til kompetansedeling hver dag i prosjektene vi jobber med, arrangerer vi månedlige fagkvelder. Fagkveldene er et viktig treffpunkt for faglig påfyll og utvikling der alle i selskapet, uansett ansiennitet og erfaring, deler av sin fagkunnskap.

 

Trivsel på og utenfor kontoret

Vi liker å jobbe sammen, men vi liker også å tilbringe tid sammen etter arbeidstid. I tillegg til våre månedlige fagkvelder med middag og hygge, vil du hos oss møte et aktivt miljø hvor vi drar på sykkelturer, padleturer, stand-up eller piknikk i parken. Kanskje du har en idé til neste teambuildingstur eller aktivitet?

Image from iOS (4).jpg

Two col - Kajakk.png

 

Engasjerte kollegaer

Vi har en markedsledende score på engajsement i Visma bWise. Det sosiale samholdet er svært viktig for kulturen i selskapet. Vi har kollegaer som heier hverandre frem og ønsker hverandre godt – både på og utenfor jobb.

Two col - Roma.png

Two col - Foosball.png

Two col - Hafjell.png