Tableau

Tableau hjelper deg med å se og forstå dataene dine.

Tableau Gold Partner

Visma Consulting og Visma bWise er Tableau Gold Partner og styrker sin posisjon ytterligere innen business intelligence, analyse og datavisualisering i det norske markedet.

For deg med et behov for ekspertverktøy, vil Tableau være et godt valg.

 

Tableau gold partner logo

Gartner Magic Quadrant 2019

Seven years a leader and one that customers love

For syvende år på rad har Tableau blitt plassert som en ledende leverandør i Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms.

Les rapporten her

Webinar: Topp 10 business intelligence-trender for 2019

Se webinaret om hvilke BI-trender som vil ha størst innflytelse i 2019. Hør om de siste endringene innen AI, natural language, etisk datapraksis, raskere migrering til skyen og mer.

Se webinaret for å bli oppdatert på de siste trendene og se eksempler fra virkeligheten.

Se webinaret her

Bli kjent med Tableau

Kom i gang med Tableau

Her finner du gratis treningsvideoer med hvordan du prepper, analyserer og deler data. Videoene oppdateres fortløpende etterhvert som nye funksjoner utgis, så det er verdt å sjekke dem jevnlig.

Se videoene her >

Kunnskapsbasen til Tableau

Dette er et sted for å få svar til Tableau-relaterte spørsmål. Her finner du omfattende artikler som er lett å forstå.


Søk i kunnskapsbasen her >

Hva er nytt i Tableau?

Her finner du de siste produktoppdateringene fra Tableau.

For eksempel med versjon 2018.3 kan du bygge heat maps for å vise trender eller tetthet, og det er en ny trykknapp som tillater deg å raskt navigere fra et dashboard til et annet.

Tableau events

Tableau arrangerer årlig konferanser for sine brukere. I 2019 går Europa-konferansen av stabelen i Las Vegas 12. – 15. november.

Visma bWise arrangerer Tableau test drive, som er et gratis praktisk introduksjonskurs i Tableau, flere ganger i året.

Meld deg på Tableau test drive her >

Hvorfor Tableau?

Kraftig analyse

Interaktiv, visuell analyse lar deg løse opp i tøffe forretningsspørsmål og rask komme til innsikt som driver virksomheten din fremover. Drevet med sin patenterte VizQL-teknologi, gir Tableau deg kraftige analyser for å stille dypere spørsmål og levere mer meningsfylte svar.

Rask og skalerbar adopsjon

Når du gjør det enkelt, morsomt og virkningsfullt å jobbe med data, kan fantastiske ting skje. Uansett om du bygger dashbord, stiller egne spørsmål om andres publiserte analyser, eller er ansvarlig for å gjøre data mer nyttig i andres hverdag, gjør Tableau det enkelt å få verdi fra data.

Passer i ditt miljø

Dine spesifikke databehov er unike. Derfor er Tableau bygd med fleksibiliteten til å jobbe i din virksomhetsarkitektur og ditt økosystem. Du kan koble til dataene dine som er lagret on-prem eller i skyen, og du kan distribuere on-prem eller i skyen. Velg Windows, Linux eller Mac OS. Jobb med dataene på din måte.

Forretningskritisk plattform

Når data er avgjørende for virksomheten din, må analyseplattformen din være sikker, skalerbar og pålitelig. Tableau tilbyr en robust pakke med innebygde funksjoner som støtter bedriftens behov, fra samsvar og sikkerhet til styring og overvåking. Tableau gir også muligheten til å integrere med systemer du allerede har på plass.

Prøv gratis!

Blue circle with a white computer screen icon

Tableau Desktop

For analytikeren

 

Blue circle with a white server icon

Tableau Server

For virksomheten

 

Blue circle with a white cloud icon

Tableau Online

Som skyløsning

 

Tableau Test Drive

Under denne praktiske workshopen vil vi presentere datavisualiseringsverktøyet Tableau. Du vil få en innføring i visualisering og lære det mest grunnleggende i Tableau.

Agenda og påmelding

Produktbestilling Tableau

Les bestillingsvilkårene her

Dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille et annet antall lisenser, ta kontakt med oss på tlf. 22 42 42 50

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.