Tableau

Tableau hjelper deg med å se og forstå dataene dine.

Tableau Gold Partner

Visma Consulting og Visma bWise er Tableau Gold Partner og styrker sin posisjon ytterligere innen business intelligence, analyse og datavisualisering i det norske markedet.

For deg med et behov for ekspertverktøy, vil Tableau være et godt valg.

Les mer
Tableau gold partner logo

Hvorfor Tableau?

Kraftig analyse

Interaktiv, visuell analyse lar deg løse opp i tøffe forretningsspørsmål og rask komme til innsikt som driver virksomheten din fremover. Drevet med sin patenterte VizQL-teknologi, gir Tableau deg kraftige analyser for å stille dypere spørsmål og levere mer meningsfylte svar.

Rask og skalerbar adopsjon

Når du gjør det enkelt, morsomt og virkningsfullt å jobbe med data, kan fantastiske ting skje. Uansett om du bygger dashbord, stiller egne spørsmål om andres publiserte analyser, eller er ansvarlig for å gjøre data mer nyttig i andres hverdag, gjør Tableau det enkelt å få verdi fra data.

Passer i ditt miljø

Dine spesifikke databehov er unike. Derfor er Tableau bygd med fleksibiliteten til å jobbe i din virksomhetsarkitektur og ditt økosystem. Du kan koble til dataene dine som er lagret on-prem eller i skyen, og du kan distribuere on-prem eller i skyen. Velg Windows, Linux eller Mac OS. Jobb med dataene på din måte.

Forretningskritisk plattform

Når data er avgjørende for virksomheten din, må analyseplattformen din være sikker, skalerbar og pålitelig. Tableau tilbyr en robust pakke med innebygde funksjoner som støtter bedriftens behov, fra samsvar og sikkerhet til styring og overvåking. Tableau gir også muligheten til å integrere med systemer du allerede har på plass.

Prøv gratis!

Blue circle with a white computer screen icon

Tableau Desktop

For analytikeren

 

Blue circle with a white server icon

Tableau Server

For virksomheten

 

Blue circle with a white cloud icon

Tableau Online

Som skyløsning

 

Tableau Test Drive

Under denne praktiske workshopen vil vi presentere datavisualiseringsverktøyet Tableau. Du vil få en innføring i visualisering og lære det mest grunnleggende i Tableau.

Agenda og påmelding

Produktbestilling Tableau

Les bestillingsvilkårene her

Dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille et annet antall lisenser, ta kontakt med oss på tlf. 22 42 42 50

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.