Datavisualisering

Datavisualisering gjør det mulig å ta datadrevne beslutninger med en gang behovet oppstår.

Hva er datavisualisering?

Datavisualisering handler om hvordan man presenterer data, til riktige mennesker på riktig tidspunkt. Datavisualisering gjør det mulig for beslutningstakere å få verdifull innsikt på en effektiv måte, slik at de er i stand til å ta datadrevne beslutninger med en gang behovet oppstår.

Smartere analyser

Ved å kombinere og laste inn data på en enkel måte, kan smarte visualiseringer skapes for å få raske svar på viktige spørsmål. Med riktig løsning får du kraftige analyseapplikasjoner som blir akselerert av forslag og automatisering fra AI.

Oppdag ny og verdifull innsikt

Med augmentet intelligence kombineres menneskelig intuisjon med visualiseringsløsningen, og gir ny innsikt som ellers kunne ha blitt oversett, men som kan være avgjørende for virksomheten.

Bli datadrevet

Når datakilder vokser er det viktigere enn noen gang for ansatte å bli datadrevet. Med et visualiseringsverktøy kan alle i organisasjonen enkelt lage fleksible, interaktive visualiseringer og ta bedre datastyrte beslutninger.

Våre verktøy innen datavisualisering


 

Introduksjonskurs i datavisualisering

Visma bWise arrangerer introduksjonskurs i datavisualisering med de ledende verktøyene i markedet – Qlik, Tableau og Power BI. På kursene får du lære mer om datavisualisering og du får du prøve ut verktøyene i praksis.

Meld deg på her

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

Chat - Statement.png

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI