TimeXtender

Øyeblikkelig tilgang til data med TimeXtender – uansett hvem, hvor og når.

TimeXtender er et moderne og kraftig verktøy for å bygge og vedlikeholde et profesjonelt datavarehus – raskere, bedre og mer automatisk.

Datavarehusautomasjon er siste innovasjon innen «ETL», og man får mye hjelp innen kildeanalyse, datavarehusdesign, bygging og vedlikehold av dimensjoner og historikk.

TimeXtender gir automatiske metadata fra ende-til-ende, slik at du har god sporbarhet, og kan få bedre innsikt i hvordan ting henger sammen – også helt frem til analyse og rapportene.

Ved å automatisere de oppgavene som lar seg automatisere frigjør man mye tid, som heller kan brukes på å oppnå forståelse for forretningsbehov i dialogen som foregår i skjæringspunktet mellom forretning og IT. Du får full kontroll med din BI-løsning, og kan sørge for at forretningen får tilgang på informasjonen den trenger, når den trenger den.

Enten det er i form av Qlik-applikasjoner, eller andre etablerte front-end visualiseringsverktøy. Vi kaller denne arkitekturen en Data Discovery Hub.

Last ned E-bok

 5 keys to ending the battle between business and IT

Ebook TimeXtender

Noen egenskaper

  • God kildeanalyse
  • Ferdige adaptere for en rekke systemer
  • Automatisk dokumentasjon

 

 

  • Full data lineage og impact analyse
  • Svært god støtte for å ta vare på histrorikk (SCD)
  • Enkel flytting fra et miljø til et annet
  • Gode mekanismer for drift og overvåking

 

TimeXtender frigør tid for Formuesforvaltning og investorer

– Når det gjelder TimeXtender så er det først og fremst «time to market» som imponerer. Jeg har vært ansvarlig for mange BI-prosjekter tidligere men aldri fått til så mye på så kort tid, og med så få ressurser. Jeg har tidligere sagt at verktøyene ikke er så viktige, men jeg er nesten villig til å revurdere dette. TimeXtender er enkelt og raskt – fra man oppdager at man trenger en endring til den endringen faktisk er ute i produksjon. En annen fordel som jeg er opptatt av er at man sikrer at all kode gjøres likt – det blir ikke forskjellig avhengig av hvilken konsulent som har kodet. Med tanke på vedlikehold over tid ser jeg på dette som en stor fordel.

Liv Bøstrand, Business Intelligence manager, Formuesforvaltning AS

 

Trykk på dokumentet for å laste ned.

Qlik, Tableau og Power BI tilbyr brukervennlige måter for å visualisere selskapets informasjon effektivt. Men når den første forelskelsen over å kunne lage flotte dashboards og grafer har lagt seg, kommer det snikende noen ettertanker.

  • Skal data virkelig sammenstilles i hver eneste rapport?
  • Bør utregninger av KPIer gjøres av hver enkelt?
  • Skal korreksjoner for feil og rariteter i datagrunnlaget eksponeres for alle?

Barry Devlin skriver her en fin blogpost rundt dette, og han konkretiserer med noen gode eksempler. Ta en titt >

 

 

TimeXtender sammen med Qlik er en uslåelig kombinasjon

 

Kurs

Vi tilbyr gratis introduksjonskurs i datavarehus og BI med TimeXtender. Du kan lese om kursene vi tilbyr og melde deg på i vår kurskalender.

Kurs- og aktivitetskalender

Kontakt oss 

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.