Jeg opplever at Visma bWise er veldig imøtekommende. De spør og utfordrer oss basert på erfaring for å skape gode resultater, men de kan være enda hardere på å stille krav til oss. De utfordrer oss også til å tenke globalt, er fleksible samt gode til å holde mange baller i luften samtidig.

Øyvind Larsen, VP Information Systems i TOMRA

Det er viktig at vi så raskt som mulig får den innsikten og oversikten vi trenger. Dette gjør at vi kan ta gode beslutninger mer effektivt basert på harde fakta. Visma bWise sin spisskompetanse og erfaring med Power BI har vært viktig i realiseringen av dette.

Hans Christian Sundsfjord, løsningsarkitekt og teamleder hos Helsedirektoratet

Flere kundesitater

 

Aldri har SAP data vært så lett tilgjengelig. Qlik er en drøm. Prosjektet er det beste IT-prosjektet jeg har vært med på.

Vibekke Hellesund, Økonomidirektør, Hennig-Olsen Is as

Vi har vært ekstremt fornøyde med de konsulentene vi har jobbet med i Visma bWise. De har vært veldig profesjonelle og alltid levert på det vi har bedt om. Så de kan anbefales

Genine Vaile, Unicare

Qlik har overgått alle forventninger. Vi har fått oversikt på tvers av systemene slik vi håpet. Samtidig finner vi raskt frem i detaljene og alt er utviklet på utrolig kort tid. Konsulentene fra Visma bWise har levert vanvittig bra. De snakket vårt språk nærmest fra første dag.

Haakon Sandbakken, Leder IT, EksportKreditt

Vi har nå vesentlig bedre innsikt i vår forretning. Vi fikk raskt innsikt i koblingen mellom finansielt resultat og hva som driver det. Nå opplever vi å ha de forutsetninger som skal til for å utvikle oss raskt for å ligge i forkant i vårt marked.

Mats Ferm, CEO, Palette Software

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Ønsker din virksomhet å bli mer datadreven?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

I Visma bWise er vi 100 konsulenter som er eksperter innenfor analytics og business intelligence. Vi er et av Norges sterkeste fagmiljø og leverer noen av de største og viktigste prosjektene innen analytics og BI i landet.

Kristin Nyberg 400.png

Kristin Nyberg
Daglig leder i Visma bWise