Budsjettering og planlegging

Et moderne budsjett- og planleggingsverktøy skal hjelpe deg med å jobbe mer effektivt og sikkert.

Hvilke verktøy bruker du for budsjettering og planlegging?

Tross utviklingen innen teknologi, bruker mange fortsatt Excel som verktøy for budsjett og planlegging. Selv om det har vært med rette i mange år, og tjener sin funksjon, så opplever mange bedrifter at de bruker for mye tid på å håndtere alle filene som kommer inn til økonomiavdelingen, og at det ofte gir uønskede konsekvenser som dårligere kontroll og effektivitet, og høy risiko for at noe går galt – noe det ofte gjør.

Noen organisasjoner har et budsjettverktøy, enten frittstående, eller som en modul i forretningssystemet som er vanskelig å bruke og/eller ikke møter de behovene man har til egen prosess, analyse eller brukervennlighet. Enten er de for omfattende og komplekse, eller så gir de ikke tilstrekkelig funksjonalitet.

Ofte er man avhengige av enkeltpersoner, internt eller eksternt for å få tilgang til rapportene, og gjøre endringer. I Visma bWise har vi kompetanse på fagområdet, og fokus på moderne lettbente verktøy for å støtte prosessen med budsjettering og planlegging.

Kan prosessen effektiviseres?

Vi ser at hver kunde er unik, men streber etter å forenkle ellers vanskelige arbeidsprosesser, og tar i bruk standardverktøy der hvor det er fornuftig. Vi analyserer kompleksiteten og arbeidsmetoder i fellesskap, og finner på den måten ut av hvor det kan hentes ut gevinster.

Et moderne budsjett- og planleggingsverktøy skal støtte deg i prosessen, og hjelpe deg med å jobbe mer effektivt og sikkert. Samtidig skal det gi fleksibilitet og oversikt ved stadige endringer.

Hvorfor Visma bWise?

Visma bWise har lang erfaring med utvikling og implementering av effekive verktøy for å følge opp bedriftens KPIer, budsjetter og planlegging. Vi tilbyr rådgivning på hvordan du bør sette opp forretningsprosesser, KPIer og budsjetter, samt implementering og integrasjon av systemene med din nåværende IT-portefølje.

Våre verktøy innen budsjettering og planlegging


 

Open filter options

Effectplan

 
<
>

    Kontakt oss 

    Vi trenger ditt samtykke.

    Portrett av en Visma konsulent

    Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.