Qlik

Vi er Norges eneste Qlik Elite Partner.

Med Qlik kan du skape visualiseringer, dashboards og applikasjoner som svarer på selskapets viktigste spørsmål. Visma bWise hjelper deg med å finne de riktige Qlik-produktene for dine behov.

Oppdag hvor mye innsikt du får med datavisualiseringsappen. Med Qlik Sense kan alle i organisasjonen din enkelt skape fleksible, interaktive visualiseringer og fatte fornuftige beslutninger.
Opplev dypere innsikt ved å skape detaljerte og forhåndsdefinerte applikasjoner for analyse, tilpasset etter organisasjonens behov.

En avansert rapportering- og distribusjonsløsning. Qlik NPrinting sørger for at de riktige medarbeiderne får riktig informasjon til riktig tid.
Qlik GeoAnalytics er en modul for kartvisualisering og avansert geografisk analyse. Modulen er tilgjengelig for både QlikView og Qlik Sense.
Application Lifecycle Management er en viktig disiplin for å sørge for både kontroll, sikkerhet og effektivitet i forvaltningen av en løsning over tid.
Med Qlik Analytics Platform kan du enkelt utvikle alt fra enkle oppsett til komplekse integrerte webapplikasjoner. En utviklers drøm går i oppfyllelse.

Er du nysgjerrig på hvordan Qlik bidrar til en bedre verden? Ta en titt på noen av bidragene her, og se om din bedrift kan bli en del av Qlik Software Grant program.

Embedded analytics for dummies

Alle organisasjoner, team og brukere har nytte av en dypere forståelse av sine data. For å hjelpe alle dine sluttbrukere og kunder med å ta datadrevne beslutninger, er embedded analytics den perfekte løsningen.

Last ned gratis guide

Kontakt oss 

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.