Qlik

Vi er Norges eneste Qlik Elite Partner.

Med Qlik kan du skape visualiseringer, dashboards og applikasjoner som svarer på selskapets viktigste spørsmål. Visma bWise hjelper deg med å finne de riktige Qlik-produktene for dine behov.

Verdiøkende produkter for din Qlik-løsning

Qlik Insight Bot

Qlik Insight Bot gir samtaledrevet innsikt gjennom smart chatbot med kunstig intelligens, og kan brukes med den chat-løsningen du allerede jobber med i dag.

Mer om Qlik Insight Bot >

PlatformManager

PlatformManager leverer integrert versjonskontroll som gjør at utviklere kan være mer effektive i sin utvikling av applikasjoner.

 

Qlik NPrinting

Qlik NPrinting er en modul for rapportgenerering og distribusjon av statiske rapporter, samt automatisering av disse jobbene.
Qlik GeoAnalytics

Qlik GeoAnalytics er en modul for kartvisualisering og avansert geografisk analyse. Modulen er tilgjengelig for både QlikView og Qlik Sense.

 Mer om Qlik GeoAnalytics >

Qlik Analytics Platform

Du kan enkelt utvikle alt fra enkle oppsett til komplekse integrerte webapplikasjoner. En utviklers drøm går i oppfyllelse.

Mer om Qlik Analytics Platform >

Embedded analytics for dummies

Alle organisasjoner, team og brukere har nytte av en dypere forståelse av sine data. For å hjelpe alle dine sluttbrukere og kunder med å ta datadrevne beslutninger, er embedded analytics den perfekte løsningen.

Last ned gratis guide

Samfunnsansvar i Qlik

Er du nysgjerrig på hvordan Qlik bidrar til en bedre verden? Ta en titt på noen av bidragene her, og se om din bedrift kan bli en del av Qlik Software Grant program.

Mer om samfunnsansvar i Qlik >