Qlik

Vi er Norges eneste Qlik Elite Partner.

Med Qlik kan du skape visualiseringer, dashboards og applikasjoner som svarer på selskapets viktigste spørsmål. Visma bWise hjelper deg med å finne de riktige Qlik-produktene for dine behov.

Hva er forskjellen på QlikView og Qlik Sense?

Bruker du QlikView i dag og vurderer å bytte til Qlik Sense? Qlik tilbyr alle QlikView-kunder en kostnadsfri overgang til den moderne BI-plattformen Qlik Sense. Men hva er egentlig forkjellene og hvordan bytter du?

Les mer om forskjellene på QlikView og Qlik Sense her >

Verdiøkende produkter for din Qlik-løsning

Qlik Insight Bot

Qlik Insight Bot gir samtaledrevet innsikt gjennom smart chatbot med kunstig intelligens, og kan brukes med den chat-løsningen du allerede jobber med i dag.

Mer om Qlik Insight Bot >

PlatformManager

PlatformManager leverer integrert versjonskontroll som gjør at utviklere kan være mer effektive i sin utvikling av applikasjoner.

 

Qlik NPrinting

Qlik NPrinting er en modul for rapportgenerering og distribusjon av statiske rapporter, samt automatisering av disse jobbene.
Qlik GeoAnalytics

Qlik GeoAnalytics er en modul for kartvisualisering og avansert geografisk analyse. Modulen er tilgjengelig for både QlikView og Qlik Sense.

 Mer om Qlik GeoAnalytics >

Qlik Analytics Platform

Du kan enkelt utvikle alt fra enkle oppsett til komplekse integrerte webapplikasjoner. En utviklers drøm går i oppfyllelse.

Mer om Qlik Analytics Platform >

Qlik Alerting

Intelligente, datadrevne varsler for Qlik Sense. Varslingsplattformen hjelper brukere proaktivt å overvåke og iverksette rettidige tiltak.

Mer om Qlik Alerting >

Qlik demo

Qlik har tilgjengeliggjort en rekke demo-applikasjoner slik at du selv kan prøve ut Qlik Sense og QlikView.

Mer om Qlik demo >

Samfunnsansvar i Qlik

Er du nysgjerrig på hvordan Qlik bidrar til en bedre verden? Ta en titt på noen av bidragene her, og se om din bedrift kan bli en del av Qlik Software Grant program.

Mer om samfunnsansvar i Qlik >

Vil du vite mer? Ønsker du en uforpliktende demo?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Nicolai 400.png

Nicolai Svendsen

Sales Director, Visma bWise

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI