Power BI

Analyseverktøy som gir innsikt i hele organisasjonen.

Med Power BI kan du koble til hundevis av datakilder, forenkle dataprepping og kjøre ad hoc-analyser. Lag vakre rapporter og publiser dem for organisasjonen din på nett og på tvers av enheter. Alle kan lage sine egne dashboards med en unik 360-graders visning.

For mange kunder vil det være et naturlig valg å benytte Microsofts teknologi for analytics og business intelligence. Vår kompetanse dekker SQL Server BI-funksjonalitet, BI-tjenester på Azure og Power BI som det sentrale datavisualiseringsverktøyet.

Gartner Magic Quadrant 2019

For 12. år på rad har Microsoft blitt plassert som en ledende leverandør i Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms.

Les rapporten her

Kom i gang med Power BI Desktop

Få innsikt i dataene dine med drag-and-drop, moderne datavisualiseringer og enkel rapportredigering.

Last ned gratis

Samarbeid og deling i skyen

Bruk Power BI Pro til å dele og distribuere rapporter med andre uten komplisert oppsett. Kom i gang nå med en gratis 60-dagers prøveversjon av Power BI Pro.

Prøv gratis

Kontakt oss 

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.