Power BI

Analyseverktøy som gir innsikt i hele organisasjonen.

Med Power BI kan du koble til hundevis av datakilder, forenkle dataprepping og kjøre ad hoc-analyser. Lag vakre rapporter og publiser dem for organisasjonen din på nett og på tvers av enheter. Alle kan lage sine egne dashboards med en unik 360-graders visning.

For mange kunder vil det være et naturlig valg å benytte Microsofts teknologi for analytics og business intelligence. Vår kompetanse dekker SQL Server BI-funksjonalitet, BI-tjenester på Azure og Power BI som det sentrale datavisualiseringsverktøyet.

Kom i gang med Power BI Desktop

Få innsikt i dataene dine med drag-and-drop, moderne datavisualiseringer og enkel rapportredigering.

Last ned gratis

Samarbeid og deling i skyen

Bruk Power BI Pro til å dele og distribuere rapporter med andre uten komplisert oppsett. Kom i gang nå med en gratis 60-dagers prøveversjon av Power BI Pro.

Prøv gratis

Kontakt oss 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Portrett av en Visma konsulent

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.