Fra data til innsikt
med Power BI

Med Power BI kan du koble til hundevis av datakilder, forenkle dataprepping og kjøre ad hoc-analyser. Lag vakre rapporter og publiser dem for organisasjonen din på nett og på tvers av enheter. Alle kan lage sine egne dashboards med en unik 360-graders visning.

For mange kunder vil det være et naturlig valg å benytte Microsofts teknologi for analytics og business intelligence. Vår kompetanse dekker SQL Server BI-funksjonalitet, BI-tjenester på Azure og Power BI som det sentrale datavisualiseringsverktøyet.

 

 

Bestill en Power BI-ekspert!

Two col - VAP.png

Ferdig analyse med Visma Analytics for Power BI

Visma bWise har utviklet et produkt som gir ferdige analyser og rapporter i Power BI. Løsningen passer for små og mellomstore virksomheter med behov for en ny BI-løsning bygget på Microsoft Power BI og med Visma Business som kildesystem.

Se mer om løsningen her

Hva får du med Power BI Desktop?

 

Tilkobling til dine data

Få tilgang til data fra hundrevis av støttede on-premise og skybaserte kilder, som Dynamics 365, Salesforce, Azure SQL DB, Excel og SharePoint. Sørg for alltid å være oppdatert med automatiserte oppdateringer.

 

Forbered og modeller dataene dine enkelt

Spar tid og gjør dataforberedelsene enklere med datamodelleringsverktøy. Spar tid ved hjelp av selvbetjeningsverktøyet Power Query som er kjent for millioner av Excel-brukere.

 

Få avanserte analyser med den velkjente brukeropplevlesen til Office

Grav dypere i data og finn mønstre du ellers ville gått glipp av, som gir deg handlingsklar innsikt. Bruk funksjoner som gruppering, prognoser og clustering. Gi avanserte brukere full kontroll over modellen ved hjelp av kraftig DAX-formelspråk. Hvis du er kjent med Office-pakken, vil du føle deg hjemme i Power BI.

 

Dypere innsikt med AI-drevet analytics

Utforsk dataene dine, finn automatisk mønstre, forstå hva dataene dine betyr og forutsi fremtidige hendelser. De nye AI-mulighetene – som kjører i Azure og nå er tilgjengelig i Power BI – krever ingen kode, noe som gjør at alle Power BI-brukere kan oppdage ny innsikt og ta mer strategiske forretningsbeslutninger.

 

Lag interaktive rapporter tilpasset virksomheten din

Lag flotte rapporter med interaktive datavisualiseringer. Fortell en historie med data ved hjelp av drag-and-drop-funksjonalitet og hundrevis av moderne visualiseringer fra Microsoft og partnere – eller lag dine egne tilpassede visuelle rammeverk. Design rapporten din med tema-, formaterings- og layoutverktøy.

 

Analyse til alle, hvor som helst

Gi visuell analyse til de som trenger det. Lag mobiloptimaliserte rapporter som brukere kan konsumere på farten. Publiser fra Power BI Desktop til skyen eller on-premise. Integrer rapporter som er opprettet i Power BI Desktop i eksisterende apper eller nettsteder.

Webinar: Introduksjon til datavisualisering med Power BI

Sjekk ut vårt webinar som gir deg en introduksjon til Microsoft Power BI og ser på moderne metoder for visualisere data og fremstille et tallmateriale lettlest, med navigasjon, filtrering og drilling.

Sjekk ut webinaret her

Vil du vite mer? Ønsker du en uforpliktende demo?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Nicolai 400.png

Nicolai Svendsen

Sales Director, Visma bWise

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI