Vi holder åpent - slik at du kan holde åpent

Hvordan kan vi hjelpe deg med å møte utfordringer knyttet til koronavirus (covid-19), styrke virksomheten og forberede deg på fremtiden? 

Vi gjør alt vi kan for å hjelpe myndigheter, bedrifter og organisasjoner til å fortsette å møte behovene som samfunnet og enkeltmennesker har. Ved å fokusere på både kortsiktige og langsiktige løsninger, tror vi at samfunnet kan bli enda sterkere og mer motstandsdyktige for fremtiden.

For den siste oppdateringen hvordan vi i Visma håndterer situasjonen, se artikkelen Hva gjør Visma i forhold til spredning av koronaviruset?

Aktuelt fra Visma-bloggen

Reduser faste kostnader med medlemsfordeler for små og mellomstore bedrifter

Medlemsfordeler for små og mellomstore bedrifter (SMB) i Norge

| Innkjøp

Hvorfor skal små og mellomstore bedrifter benytte medlemsfordeler og hvilke områder er aktuelle for å redusere faste kostnader?

Les innlegget
Mobile phishing

Hvordan gjenkjenne svindelforsøk på mobil?

| Teknologi

Hjemmekontor og karantenetider gjør at vi blir mer digitale – samtidig ser vi en enorm økning i cyberangrep. Mobile phishing er en av de mest utbredte svindelmetodene. Hva er det egentlig og hvordan kan man beskytte seg mot det? Vi gir deg tipsene til hvordan du kan avdekke svindelforsøk på mobil.

Les innlegget
Mann på hjemmekontor som lager en plan for fremtidige tiltak.

6 tips til bedre likviditet

| Små bedrifter

Det er svært krevende tider for landets småbedrifter. Mange har måttet redusere aktiviteten betydelig som følge av norske myndigheters krav. Her har vi satt opp noen tips til enkle grep du kan ta for å bedre likviditeten.

Les innlegget
Corona truer likviditeten: Hvordan jobbe med innfordring?

Likviditeten er truet: Hvordan jobbe med innfordring nå?

| Forretningsdrift

I Visma er vi sterke i troen på at vi alle er «better together». Nå er det viktig at vi snakker sammen og ikke er redd for å ta kontakt, slik at vi sammen kommer best mulig ut «på den andre siden».

Les innlegget
Opplæring personell Korona

Korona-situasjonen – Opplæring av ekstra personell til helse- og omsorgssektoren

| Offentlig sektor

Kommunene må omdisponere arbeidskraft for å møte utfordringene samfunnet står overfor. Hvordan skal ledere sørge for forsvarlige tjenester?

Les innlegget
permittering coronavirus

Corona: Nye regler for permittering, sykepenger og omsorgspenger

| Lønn & HR

Artikkelen blir løpende oppdatert med de nyeste reglene for permittering, sykepenger og omsorgspenger, i forbindelse med coronavirus-situasjonen.

Les innlegget