Vi holder åpent - slik at du kan holde åpent

Hvordan kan vi hjelpe deg med å møte utfordringer knyttet til koronavirus (covid-19), styrke virksomheten og forberede deg på fremtiden? 

Vi gjør alt vi kan for å hjelpe myndigheter, bedrifter og organisasjoner til å fortsette å møte behovene som samfunnet og enkeltmennesker har. Ved å fokusere på både kortsiktige og langsiktige løsninger, tror vi at samfunnet kan bli enda sterkere og mer motstandsdyktige for fremtiden.

For den siste oppdateringen hvordan vi i Visma håndterer situasjonen, se artikkelen Hva gjør Visma i forhold til spredning av koronaviruset?

Aktuelt fra Visma-bloggen

permittering coronavirus

Corona: Nye regler for permittering, sykepenger og omsorgspenger

| Lønn & HR

Artikkelen blir løpende oppdatert med de nyeste reglene for permittering, sykepenger og omsorgspenger, i forbindelse med coronavirus-situasjonen.

Les innlegget
Erlend Sogn, adm. dir. i Visma Software

Ny undersøkelse: 1 av 3 ledere sår tvil om digitalisering

| Forretningsdrift

Sommeren 2020 skulle man tro at næringslivet hadde fått øynene opp for mulighetene som finnes i digitale tjenester. Det var i alle fall Visma sin hypotese. Så feil kan man ta.

Les innlegget
Bilde av dame som sitter på datamaskinen

Støtteordninger for småbedrifter – hvordan kan du sikre din bedrift?

| Små bedrifter

Som følge av COVID-19 er det en vanskelig tid for mange småbedrifter. I denne artikkelen har vi samlet noen av ordningene som er tilgjengelige for norske bedrifter og selvstendig næringsdrivende, i form av kontantstøtte, lån og tilskudd. 

Les innlegget
Erlend Sogn adm dir Visma Software

Tror vår arbeidshverdag blir endret for alltid

| Forretningsdrift

Blir unntakstilstanden den nye normalen? Det som skjer nå representerer en så markant endring at vi snakker om et Norge før og etter torsdag 12. mars, tror Visma-sjef Erlend Sogn.

Les innlegget
Reduser faste kostnader med medlemsfordeler for små og mellomstore bedrifter

Medlemsfordeler for små og mellomstore bedrifter (SMB) i Norge

| Innkjøp

Hvorfor skal små og mellomstore bedrifter benytte medlemsfordeler og hvilke områder er aktuelle for å redusere faste kostnader?

Les innlegget
Mobile phishing

Hvordan gjenkjenne svindelforsøk på mobil?

| Teknologi

Hjemmekontor og karantenetider gjør at vi blir mer digitale – samtidig ser vi en enorm økning i cyberangrep. Mobile phishing er en av de mest utbredte svindelmetodene. Hva er det egentlig og hvordan kan man beskytte seg mot det? Vi gir deg tipsene til hvordan du kan avdekke svindelforsøk på mobil.

Les innlegget