Vi holder åpent - slik at du kan holde åpent

Hvordan kan vi hjelpe deg med å møte utfordringer knyttet til koronavirus (covid-19), styrke virksomheten og forberede deg på fremtiden? 

Vi gjør alt vi kan for å hjelpe myndigheter, bedrifter og organisasjoner til å fortsette å møte behovene som samfunnet og enkeltmennesker har. Ved å fokusere på både kortsiktige og langsiktige løsninger, tror vi at samfunnet kan bli enda sterkere og mer motstandsdyktige for fremtiden.

For den siste oppdateringen hvordan vi i Visma håndterer situasjonen, se artikkelen Hva gjør Visma i forhold til spredning av koronaviruset?

Aktuelt fra Visma-bloggen

permittering coronavirus

Corona: Regler for permittering, sykepenger og omsorgspenger

| Lønn & HR

Artikkelen blir løpende oppdatert med de nyeste reglene for permittering, sykepenger og omsorgspenger, i forbindelse med coronavirus-situasjonen.

Les innlegget
Bilde av dame som sitter på datamaskinen

Støtteordninger for småbedrifter – hvordan kan du sikre din bedrift?

| Drive bedrift

Som følge av COVID-19 er det en vanskelig tid for mange småbedrifter. I denne artikkelen har vi samlet noen av ordningene som er tilgjengelige for norske bedrifter og selvstendig næringsdrivende, i form av kontantstøtte, lån og tilskudd. 

Les innlegget
Innreiserestriksjoner og sykepenger

Regler for innreiserestriksjoner og sykepenger

| Lønn & HR

Stortinget har vedtatt å innføre en ny kompensasjonsordning for arbeidstakere som ikke kommer seg på jobb i Norge på grunn av strenge innreiserestriksjoner.

Les innlegget
Reglene for permittering

Hva er reglene for permittering?

| Lønn & HR

Hva sier loven om permittering? Og hva er egentlig forskjellen på permittering, oppsigelse og nedbemanning?

Les innlegget
Erlend Sogn, adm. dir. i Visma Software

Ny undersøkelse: 1 av 3 ledere sår tvil om digitalisering

| Forretningsdrift

Sommeren 2020 skulle man tro at næringslivet hadde fått øynene opp for mulighetene som finnes i digitale tjenester. Det var i alle fall Visma sin hypotese. Så feil kan man ta.

Les innlegget
Erlend Sogn, adm.dir. i Visma Software

Tror vår arbeidshverdag blir endret for alltid

| Forretningsdrift

Blir unntakstilstanden den nye normalen? Det som skjer nå representerer en så markant endring at vi snakker om et Norge før og etter torsdag 12. mars, tror Visma-sjef Erlend Sogn.

Les innlegget