Create-Solutions inngår samarbeid med Arealstatistikk

Nyheter

Fra statiske rapporter til dynamiske analyseverktøy​

Arealstatistikk og Create-Solutions har utviklet en løsning som tilgjengeliggjør Arealstatistikk sine leveranser til sine kunder gjennom Create-Solutions sin teknologiske plattform.

Hovedformålet med samarbeidet er å løfte leveranse/presentasjon av Arealstatistikk sin leieprisoversikt fra dagens statiske filbaserte rapporter til dynamiske analyseverktøy, inkludert i Create-Solutions’ skybaserte programvarepakke CREATE+.

Begge selskapene har som målsetning å være ledende innen datakvalitet og brukeropplevelser, og gjennom samarbeidet får kundene tilgang til alt på ett sted, gjennom verktøy som er intuitive, brukervennlige og lette å forstå.

Samarbeidet vil selvsagt ikke påføre kundene noen form for ekstrakostnad, men tilgang til Arealstatistikk gjennom Create-Solutions forutsetter at det er etablert et kundeforhold med begge selskapene.

Create-Solutions har eksklusivitet til å dele Arealstatistikk sine data i Create-Solutions sin aggregerte/dynamiske form, og er i så henseende foretrukket partner. På samme måte er Arealstatistikk foretrukket partner for Create-Solutions, og Arealstatistikk har således eksklusivitet til å presentere leieprisstatistikk i Create-Solutions sine systemløsninger.

Kort om Arealstatistikk

Arealstatistikk er et uavhengig selskap som leverer statistikk og underlagsdata av høy kvalitet til næringseiendomsbransjen. Selskapets data brukes blant annet i analyse- og strategisammenheng, markedsrelatert arbeid, og til verdivurderinger. Selskapet leverer både standardiserte kvartalsrapporter og en rekke skreddersømsprodukter, alt etter kundens ønske og behov.

 

Gå tilbake