Vår visjon er å skape konkurransefortrinn og verdier for våre kunder gjennom effektive løsninger og økt innsikt

Create-Solutions har som målsetning å være ledende innen datakvalitet og brukeropplevelser. Gjennom etterlevelse av våre kundeløfter og verdier, skal vi etablere langsiktige relasjoner med våre kunder, og sikre lønnsomhet og vekst.

 

Våre kundeløfter

Kvalitet
Uavhengighet
Integritet
Faktabasert

Våre verdier

Profesjonelle
Innovative
Hjelpsomme
Lidenskapelige

Våre ansatte

Create-Solutions har i dag fem ansatte, fordelt på kontorer i Oslo og Stavanger.

 

Per Haaheim.JPG

Per Haaheim

Leder Oslokontoret, partner
Per har 12 års erfaring med leveranse av nyttig informasjon til kunder som jobber innen næringseiendom. Med et smittende humør, høyt engasjement og en stor glede i møte med nye mennesker, er Per en viktig ressurs for selskapet. I tillegg er han opptatt av å kontinuerlig levere god kvalitet.

Bente Lindberg.JPG

Bente Lindberg

Salgsleder
Bente har lang erfaring både som kunde og leverandør til næringseiendomsmarkedet. Hun var en ivrig superbruker av våre verktøy, og ble så begeistret for innsikten og merverdien Create-Solutions ga i hennes arbeid - at hun like gjerne spurte om vi hadde en ledig stilling til henne. Bente elsker gode kundeopplevelser, og gleder seg til hennes kunder nå får samme oppturen hun selv fikk med bruken av våre verktøy.

Even Engebretsen.JPG

Even Engebretsen

Analyse- og utviklingsansvarlig
Even har en Master i finansiell økonomi fra NTNU og en interesse for analyse, programmering og teknologi. Med fokus på datakvalitet og nøye utformede algoritmer, er Even en svært viktig bidragsyter i vårt arbeid med å tilby gode digitale brukeropplevelser med et lett manøvrerbart brukergrensesnitt til våre kunder.

Anne-Marte Wangen.JPG

Anne-Marte Wangen

Administrasjonssjef
Anne-Marte har bakgrunn innen markedsføring og kommunikasjon, og har lang erfaring fra bank med rådgivning av bedriftskunder. Anne-Marte fokuserer på å skape et godt rammeverk rundt organisasjonen med klare rutiner og god kommunikasjon. Hun er opptatt av å bygge et godt arbeidsmiljø og en velfungerende organisasjon.

Rune Svindland.JPG

Rune Svindland

Daglig leder
Rune er daglig leder og gründer av Create-Solutions. Han har mer enn 25 års erfaring innen bank/finans, kapitalforvaltning og næringseiendom. Rune har en lidenskap for teknologi, og har gjennom hele karrieren vært opptatt av produktkvalitet, gode kundeopplevelser og langsiktige kunderelasjoner.

Kontakt oss via vårt kontaktskjema under

Vi besvarer alle henvendelser innen kort tid.