Ny startside

Vår målsetning med vår nye startside er at du ved første øyekast finner aktuell markedsinformasjon, utviklingstrekk og trender på et overordnet nivå. I tillegg skal det være enkelt å finne nyttig informasjon fra Create-Solutions om databaseoppdateringer, fremtidige publiseringer og opplæringsvideoer.

3 kvartal_bilde1.png

Innhold

 1. Nøkkeltall
  Øverst på siden finner du utvalgte nøkkeltall (som før). Legg også merke til at vi har tatt inn en forenklet filtermeny til høyre, som gjør at du på et overordnet nivå kan se nærmere på geografiske regioner og bygningstyper.

 2. Områder med High Grade datakvalitet
  Kartet viser områder som inngår i Create-Solutions’ analyser. Når du holder musepekeren over overskriften, får du frem et ikon med et spørsmålstegn. Ved å flytte musepekeren over dette ikonet, får du en enkel forklaring på hvilke data som vises i kartet. Dette gjelder også for øvrige tabeller og grafer, der det som vises ikke er intuitivt.

  3 kvartal_bilde2.png

 3. Kommende publiseringer
  Planlagte tidspunkter for lansering av nye oppdateringer og nyheter fra Create-Solutions.

 4. Siste databaseoppdateringer
  - Her finner du alltid informasjon om siste oppdatering av våre databaser.
  - Legg merke til at våre databaser nå er oppdatert med regnskapstall for 2021 (for de selskapene som hadde levert regnskap medio september).

 5. Historisk utvikling og trender
  - Midtseksjonen viser utviklingstrekk for fem sentrale temaer: Nybygg, planlagte/igangsatte prosjekter, transaksjoner, energimerking og flytting.
  - Viser aktivitet siste måned og kvartal, samt utvikling over tid (siste 10 år eller siste 12 mnd).
  - I tillegg viser tabellene de ti områdene med flest observasjoner siste år.
  - Husk å bruke filtrene til høyre for å se nærmere på geografiske regioner og bygningstyper.
  - Gå direkte til underliggende analyse for dybdestudier ved å klikke på knappene (overskriftene) over tabellene.

  3 kvartal_bilde3.png

 6. Aktuelt fra nyhetsbildet

 7. Opplæringsvideoer
  Ved å følge linken til Create-Solutions’ spilleliste på YouTube, finner du våre korte opplæringsvideoer som gir deg en kjapp innføring i hvordan du enkelt kan bruke våre verktøy til å gjøre analyser til ulike formål. I tillegg vil opplæringsvideoene gi deg enkle forklaringer av funksjoner og nyttige tips i bruken av verktøyene.

Ny rapport (One-pager): HJEMMELSHAVERRAPPORT

En «one-pager» der vi har samlet sentral informasjon om hjemmelshaver fra våre analyser i en rapport.

3 kvartal_bilde4.png


Hjemmelshaverrapporten er tilgjengelig fra flere analyser/rapporter under «EIENDOMSANALYSE»: Eierskapsanalyse, eiendomsrapport og kartoppslag.

For å åpne hjemmelshaverrapporten, høyreklikker du på ønsket hjemmelshaver i tabellen «Alle hjemmelshavere», og velger «Ekstraher» og «Vis hjemmelshaverrapport».

3 kvartal_bilde5.png

 

Gå tilbake