Nytt verktøy: CREATE MAPS

I samarbeid med Norkart, har vi introdusert vårt nye kartverktøy. Bakgrunnen for lanseringen av CREATE MAPS, er at vi ønsker å tilby våre brukere en forbedret kartløsning som en tilleggstjeneste til våre analyser. Karttjenesten åpner også for å hente ut offentlige dokumenter som for eksempel matrikkel- og grunnboksrapporter – uten ekstra «omveier». 

Løsningen er landsdekkende og omfatter alle landets eiendommer/bygninger, inkl. bolig – og er fullt integrert og kompletterer Create-Solutions’ analyser.

CreateMaps.PNG

 

  1. Søkefunksjon
  2. Eiendomsinformasjon, direkte nedlastning av matrikkel-/grunnboksrapport og direkte oppslag til Create-Solutions’ analyser
  3. Velg mellom ulike kartlag og bakgrunnskart
  4. 3D-kart og zoom-funksjonNy rapport (One-pager): EIENDOMSRAPPORT

En «one-pager» der vi har samlet sentral eiendomsinformasjon fra våre analyser i en rapport. For opplæring i bruk og nærmere introduksjon av eiendomsrapporten, ta en titt her.

Onepager.PNG

 

For å åpne eiendomsrapporten, velger du «KARTOPPSLAG» fra venstre meny under «EIENDOMSANALYSE». I tabellen høyreklikker du på valgt bygning, og velger «EKSTRAHER» og «Vis eiendomsrapport».

Eiendomsrapport.PNGNye opplæringsvideoer

Ved å følge linken til Create-Solutions’ spilleliste på YouTube, finner du våre korte opplæringsvideoer som gir deg en kjapp innføring i hvordan du enkelt kan bruke våre verktøy til å gjøre analyser til ulike formål. I tillegg vil opplæringsvideoene gi deg enkle forklaringer av funksjoner og nyttige tips i bruken av verktøyene.

Opplaering.PNGNy analysedimensjon: Naturfare

Create-Solutions har søkelys på klimarisiko og bærekraft, og introduserer nå naturfare som ny analysedimensjon – i tillegg til energimerking og BREEAM-sertifisering. Vi har tatt inn følgende faresoner fra NVE:

 

Gå tilbake