Lønnsforum Vår 2019

Vårens viktigste kurs for brukere av Visma.net Payroll, Visma Lønn og Huldt & Lillevik Lønn

På Lønnsforum vår kombinerer vi fag og system, tema for tema. Dette er en dag fullspekket av faglige oppdateringer både innen lønnssystemet og gjeldende regelverk. I 2020 er det en rekke nye regelendringer både innen lønn, skatt og personal du bør få med deg. I tillegg viser vi nyheter og tips i lønnssystemet.

Lønnsforum vår 2020 gir deg:

 • Hvordan fyller du ut digital inntektsmelding korrekt etter de nye sykepengereglene?
 • Oppdatering på nye og endrede regler innen lønn og personal, noen av endringene er:
  • Privat bruk av bonuspoeng
  • Personalrabatt og andre rabatter
  • Overtidsmat
  • Dekning av diett og reiseutgifter i 2019
  • Foreldrepenger
 • Hovedreglene om feriefastsetting og feriepenger
 • Riktig utbetaling av feriepenger i lønnssystemet
 • Nyheter og nyttige tips i lønnssystemene: Visma.net Payroll, Visma Lønn, Huldt & Lillevik Lønn
På "Lønnsforum vår 2020" møter du våre dyktige og engasjerende foredragsholdere som brenner for å dele sin kunnskap med deg. La våre dyktige foredragsholdere "toppe" din kunnskap!

Delta på et av våre 20 kurs rundt i landet eller via online-kurs fra din arbeidsplass.
 
 

Agenda og kursdatoer

Velg ditt lønnssystem nedenfor:

 
 

Sitater fra tidligere deltakere

På Lønnsforum vår vil du møte noen av disse dyktige foredragsholderne:

Karianne Robøle-Sørensen
Karianne er advokatfullmektig med spesialisering i skatterett. Hun jobber med rådgivning innenfor lønn- og skatt, i tillegg underviser hun i juridiske fag på Høgskolen i Lillehammer. Karianne er kunnskapsrik, har god oversikt og formidler lønnsfaget på en systematisk og lett forståelig måte.
Madelene Waatsveen
Madelene har supportert Visma Lønn og visma.net siden 2017. Hun har en Bachelorgrad i Regnskap og revisjon fra Høyskolen i Østfold. Madelene har et smittende godt humør, er alltid klar for å finne gode løsninger og forklarer funksjonene i Visma Lønn på en tydelig og enkel måte.
Julianne M. Habberstad
Julianne er advokat, og har jobbet med rådgivning og opplæring av arbeidsgivere siden 2004. Hun er en erfaren foredragsholder innen ulike personalrelaterte temaer. Julianne evner å formidle komplisert stoff på en praktisk måte som gjør at deltakerne sitter igjen med konkret læring til bruk i egen hverdag.
Morten Karlsen
Morten har jobbet som kursleder og supportkonsulent på Visma Lønn og Visma.net tjenestene siden 1997. Morten har inngående kjennskap til Visma Lønn da han har supportert produktet siden starten.
Celine Brunstad
Siden 2014 har Celine jobbet som lønnskonsulet på Huldt & Lillevik Lønn. Hun hjelper kunder via telefon, web, konsulentoppdrag i tillegg til å holde kurs. Celine har tatt Personalarbeid ved Høgskolen Innlandet på Lillehammer.
Sven Ivar Lønneid
Sven Ivar er en av Norges fremste eksperter på lovverket innen lønns- og personalområdet. Han er en ettertraktet foredragsholder med lang erfaring og evne til å formidle lover og regler på en måte alle forstår. Med smittende humør får du fagkunnskap og oppdateringer på plass.
Åse Andreassen
Åse har jobbet som lønnskonsulent på Huldt & Lillevik Lønn siden 2004. I tillegg til å supportere kunder via telefon og web, har Åse vært foredragsholder på mange typer Huldt & Lillevik kurs. Åse har tidligere arbeidet som systemadministrator i Avinor, på plattformen Oracle Financial, Oracle HR og Oracle e-suite.
Reverta Al-Safar
Reverta har jobbet som kursleder og supportkonsulent på Visma Lønn og Visma.net tjenestene siden 2015. Reverta startet på support når a-melding kom og har blitt veldig god på a-melding og de andre funksjonene i produktene. Reverta har Bachelor i regnskap og revisjon fra Universitet i Agder.
Monica Bremtun-Olaussen
Monica er jurist med cand.jur fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som juridisk rådgiver og foredragsholder og har vært ansatt i Visma siden 2008. Monica sine spesialområder er arbeidsrett, trygderett og ferieloven. Monica er en engasjerende foredragsholder og formidler regelverket på en enkel og lettfattelig måte.
Kenneth Skogen
Siden 2010 har Kenneth jobbet som lønnskonsulent på Huldt & Lillevik Lønn. Han hjelper kunder via telefon og web i tillegg til å holde kurs. Kenneth er utdannet i fagene økonomi og forretningsjus fra Handelshøyskolen BI.
Sandra Iselin Olsen
Sandra har jobbet som kursleder og supportkonsulent på Visma Lønn og Visma.net tjenestene siden 2014. Sandra er kjent for sin klare fremstillingsevne og sine klare raske svar. Hun er utdannet regnskapsøkonom fra Fredrikstad Fagakademi.
Ivar Grøndahl
Ivar er en erfaren foredragsholder med lang fartstid innen lønn og personal. Han arbeider med bistand for juridisk avdeling, og holder kurs innen fagområdene lønn/skatt og personal. Ivar er en engasjerende og dyktig foredragsholder som med sin lange erfaring med Huldt & Lillevik produktene og regelverket formidler et komplisert stoff på en enkel og lett forståelig måte.
Vanja Ramsrud
Vanja er advokatfullmektig med spesialområder innen arbeids- og trygderett. Hun har tidligere arbeidet som rådgiver i NAV og har særlig kompetanse innen foreldre- og sykepenger, samt pensjon. Vanja er dyktig og har god forståelse for de praktiske problemstillingene som oppstår på en arbeidsplass og evner å knytte dette sammen med regelverket på en enkel måte.
Jenny M. Høiby
Jenny har bachelor i Økonomi – og Forretningsjus fra BI. Hun har lang erfaring med Huldt & Lillevik og jobber i dag som juridisk rådgiver innen fagområdet lønn og skatt. Jenny er en dyktig foredragsholder som evner å koble sin kompetanse på H&L-systemene sammen med regelverket.