Lønnsforum vår 2020

Kurs i trygge omgivelser på nett
Vårens viktigste kurs for brukere av Visma.net Payroll, Visma Lønn og Huldt & Lillevik Lønn

Lønnsforum vår er fylt med aktuelle tema innen lønn, skatt og personal for 2020 - kombinert med smart og effektiv bruk av lønnssystemet. Kurset gir deg en totalpakke, der du får en oppdatering på både regler og system.
På "Lønnsforum vår 2020" møter du våre dyktige og engasjerende foredragsholdere som brenner for å dele sin kunnskap med deg. La våre dyktige foredragsholdere "toppe" din kunnskap!
 

Hvorfor bør jeg delta på Lønnsforum vår 2020?

Innen lønn- og personalområdet er det alltid mange nye regelendring og ny praksis som vi behandler og diskuterer på Lønnsforum.

  • Nye regler for arbeidsgiverperiode ved sykepenger, permittering og omsorgspenger - hva gjelder nå?
  • Permittering - hva må du som arbeidsgiver “passe på”?
  • Endring i praksis ved korreksjon i a-meldingen
  • Hovedreglene om feriefastsetting
    • Hvem bestemmer når ferie skal avvikles?
    • Ferie og permittering
  • Riktig utbetaling av feriepenger i Visma Lønn
  • Effektiv bruk og tips og triks i Visma Lønn

Kurs i trygge omgivelser

Alle kurs er flyttet online frem til sommeren, slik at du kan delta i trygge omgivelser hjemmefra.

Du treffer oss på nett - fra april til juni.

 
 

Agenda og kursdatoer

Velg ditt lønnssystem nedenfor:

 
 

Sitater fra tidligere deltakere

 

På Lønnsforum vår vil du møte noen av disse dyktige foredragsholderne:

Renate Mårtensson
Renate har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra Høgskolen i Hedmark. Hun har supportert Visma Lønn og visma.net tjenestene siden 2016. Renate har også erfaring som lønnskonsulent.
Karianne Robøle-Sørensen
Karianne er advokatfullmektig med spesialisering i skatterett. Hun jobber med rådgivning innenfor lønn- og skatt. Karianne er kunnskapsrik, har god oversikt og formidler lønnsfaget på en systematisk og lett forståelig måte.
Reverta Al-Safar
Reverta har jobbet som kursleder og supportkonsulent på Visma Lønn og Visma.net tjenestene siden 2015. Reverta startet på support når a-melding kom og har blitt veldig god på a-melding og de andre funksjonene i produktene. Reverta har Bachelor i regnskap og revisjon fra Universitet i Agder.
Sven Ivar Lønneid
Sven Ivar er en av Norges fremste eksperter på lovverket innen lønns- og personalområdet. Han er en ettertraktet foredragsholder med lang erfaring og evne til å formidle lover og regler på en måte alle forstår. Med smittende humør får du fagkunnskap og oppdateringer på plass.
Vanja Ramsrud
Vanja er advokatfullmektig med spesialområder innen arbeids- og trygderett. Hun har tidligere arbeidet som rådgiver i NAV og har særlig kompetanse innen foreldre- og sykepenger, samt pensjon. Vanja er dyktig og har god forståelse for de praktiske problemstillingene som oppstår på en arbeidsplass og evner å knytte dette sammen med regelverket på en enkel måte.
Kenneth Skogen
Siden 2010 har Kenneth jobbet som lønnskonsulent på Huldt & Lillevik Lønn. Han hjelper kunder via telefon og web i tillegg til å holde kurs. Kenneth er utdannet i fagene økonomi og forretningsjus fra Handelshøyskolen BI.
Åse Andreassen
Åse har jobbet som lønnskonsulent på Huldt & Lillevik Lønn siden 2004. I tillegg til å supportere kunder via telefon og web, har Åse vært foredragsholder på mange typer Huldt & Lillevik kurs. Åse har tidligere arbeidet som systemadministrator i Avinor, på plattformen Oracle Financial, Oracle HR og Oracle e-suite.
Morten Karlsen
Morten har jobbet som kursleder og supportkonsulent på Visma Lønn og Visma.net tjenestene siden 1997. Morten har inngående kjennskap til Visma Lønn da han har supportert produktet siden starten.
Monica Bremtun-Olaussen
Monica er jurist med cand.jur fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som juridisk rådgiver og foredragsholder og har vært ansatt i Visma siden 2008. Monica sine spesialområder er arbeidsrett, trygderett og ferieloven. Monica er en engasjerende foredragsholder og formidler regelverket på en enkel og lettfattelig måte.
Ivar Grøndahl
Ivar er en erfaren foredragsholder med lang fartstid innen lønn og personal. Han arbeider med bistand for juridisk avdeling, og holder kurs innen fagområdene lønn/skatt og personal. Ivar er en engasjerende og dyktig foredragsholder som med sin lange erfaring med Huldt & Lillevik produktene og regelverket formidler et komplisert stoff på en enkel og lett forståelig måte.
Sandra Iselin Olsen
Sandra har jobbet som kursleder og supportkonsulent på Visma Lønn og Visma.net tjenestene siden 2014. Sandra er kjent for sin klare fremstillingsevne og sine klare raske svar. Hun er utdannet regnskapsøkonom fra Fredrikstad Fagakademi.
Elisabeth Martinsen
Elisabeth har jobbet som lønnskonsulent på Huldt & Lillevik Lønn siden 2008 og bistår kundene via telefon, web og konsulenttjenester ute hos kunder i tillegg til å holde kurs i Huldt & Lillevik Lønn.