Vårens viktigste kurs for brukere av Visma Lønn

Lønnsforum er en dag fullspekket av faglige oppdateringer både innen lønnssystemet og gjeldende regelverk. I 2019 er det en rekke nye regelendringer både innen lønn, skatt og personal du bør få med deg. I tillegg viser vi nyheter og tips i lønnssystemet samt behandling av feriepenger.

Lønnsforum vår 2019 gir deg:

  • Oppdatering på mange nye regler innen lønn og personal
  • Nyheter og nyttige tips i Visma Lønn
  • Sykepenger og sykefravær. Vi deler av vår erfaring med ny rapportering og beregning
  • Behandling av feriepenger i Visma Lønn

På "Lønnsforum vår 2019" møter du våre dyktige og engasjerende foredragsholdere som brenner for å dele sin kunnskap med deg. La våre dyktige foredragsholdere "toppe" din kunnskap!

Delta på et av våre 20 kurs rundt i landet eller via online-kurs fra din arbeidsplass.

Sitater fra tidligere deltakere

Agenda

Nyheter innen Lønn og Skatt 2019

- Tips
- Fri avis
- Nye lønnsbeskrivelser 2019
 

10:00 - 10:15

Pause

 

Kort oversikt over regelendringer innen personal fra 1. januar 2019

 
 

12:15 - 13:15

Pause

 

15:15 - 15:45

Pause

 

Nyheter i Visma Lønn versjon 13.10

 

11:30 - 12:30

Pause

 

Digital inntektsmelding - kombinasjon regler og system

 

13:15 - 13:30

Pause

 

Nye reiseregler 2019

 

14:30 - 14:45

Pause

 

Ferie - System og rutiner

 

Foredragsholdere

Noen av disse dyktige foredragsholderne møter du på Lønnsforum vår 2018.

Karianne Robøle-Sørensen
Karianne er advokatfullmektig med spesialisering i skatterett. Hun jobber med rådgivning innenfor lønn- og skatt, i tillegg underviser hun i juridiske fag på Høgskolen i Lillehammer. Karianne er kunnskapsrik, har god oversikt og formidler lønnsfaget på en systematisk og lett forståelig måte.
Julianne M. Habberstad
Julianne er advokat, og har jobbet med rådgivning og opplæring av arbeidsgivere siden 2004. Hun er en erfaren foredragsholder innen ulike personalrelaterte temaer. Julianne evner å formidle komplisert stoff på en praktisk måte som gjør at deltakerne sitter igjen med konkret læring til bruk i egen hverdag. Hun underviser og er sensor i juridiske fag på Høgskolen i Lillehammer.
Morten Karlsen
Morten har jobbet som kursleder og supportkonsulent på Visma Lønn og Visma.net tjenestene siden 1997. Morten har inngående kjennskap til Visma Lønn da han har supportert produktet siden starten.
Reverta Al-Safar
Reverta har jobbet som kursleder og supportkonsulent på Visma Lønn og Visma.net tjenestene siden 2015. Reverta startet på support når a-melding kom og har blitt veldig god på a-melding og de andre funksjonene i produktene. Reverta har Bachelor i regnskap og revisjon fra Universitet i Agder.
Sven Ivar Lønneid
Sven Ivar er en av Norges fremste eksperter på lovverket innen lønns- og personalområdet. Han er en ettertraktet foredragsholder med lang erfaring og evne til å formidle lover og regler på en måte alle forstår. Med smittende humør får du fagkunnskap og oppdateringer på plass. Sven Ivar underviser og sensurerer også i juridiske fag ved Høgskolen i Lillehammer.
Anniken Dahl Strand
Anniken har jobbet som kursleder og supportkonsulent på Visma Lønn og Visma.net tjenestene siden 2012. Anniken er fremoverlent og er spesialist innenfor mange av områdene i Visma Lønn og Visma.net tjenestene. Anniken har Bachelor i økonomi og forretningsjus fra BI i Oslo. 
Jenny M. Høiby
Jenny har bachelor i Økonomi – og Forretningsjus fra BI. Hun har lang erfaring med Huldt & Lillevik og jobber i dag som juridisk rådgiver innen fagområdet lønn og skatt. Jenny er en dyktig foredragsholder som evner å koble sin kompetanse på H&L-systemene sammen med regelverket.
Vanja Ramsrud
Vanja er advokatfullmektig med spesialområder innen arbeids- og trygderett. Hun har tidligere arbeidet som rådgiver i NAV og har særlig kompetanse innen foreldre- og sykepenger, samt pensjon. Vanja er dyktig og har god forståelse for de praktiske problemstillingene som oppstår på en arbeidsplass og evner å knytte dette sammen med regelverket på en enkel måte.
Sandra Iselin Olsen
Sandra har jobbet som kursleder og supportkonsulent på Visma Lønn og Visma.net tjenestene siden 2014. Sandra er kjent for sin klare fremstillingsevne og sine klare raske svar. Hun er utdannet regnskapsøkonom fra Fredrikstad Fagakademi.
Ivar Grøndahl
Ivar er en erfaren foredragsholder med lang fartstid innen lønn og personal. Han arbeider med bistand for juridisk avdeling, og holder kurs innen fagområdene lønn/skatt og personal. Ivar er en engasjerende og dyktig foredragsholder som med sin lange erfaring med Huldt & Lillevik produktene og regelverket formidler et komplisert stoff på en enkel og lett forståelig måte.
Monica Bremtun-Olaussen
Monica er jurist med cand.jur fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som juridisk rådgiver og foredragsholder og har vært ansatt i Visma siden 2008. Monica sine spesialområder er arbeidsrett, trygderett og ferieloven. Monica er en engasjerende foredragsholder og formidler regelverket på en enkel og lettfattelig måte.

Praktiske opplysninger

Kursene er rene visningskurs og deltaker har ikke behov for egen PC.

Pris: 

kr 4900,-

Timer til godkjenningsordningen

Regnskapsfører:

3,5t Skatterett/Avgiftsrett og 2,5t Annet

Revisor:

1,5t Skatterett og 4,5t Annet

Lønnsforum vår - Visma Lønn

Sikre deg din plass i dag.

Velg ønsket dato på siden, eller klikk på knappen nedenfor.

Meld meg på
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.