Lønnsforum Vår - Huldt & Lillevik Lønn

Vårens viktigste kurs for brukere av Huldt & Lillevik Lønn

På Lønnsforum vår kombinerer vi fag og system, tema for tema. Dette er en dag fullspekket av faglige oppdateringer både innen lønnssystemet og gjeldende regelverk. I 2019 er det en rekke nye regelendringer både innen lønn, skatt og personal du bør få med deg. I tillegg viser vi nyheter og tips i lønnssystemet. 

På "Lønnsforum vår 2019" møter du 3 dyktige og engasjerende fageksperter som brenner for å dele sin kunnskap med deg. De sikrer at du får best mulig utbytte av dagen og svar på alle dine spørsmål.

 

Vi besøker 12 steder i perioden april-juni. Du kan delta på ett av våre kurs rundt i landet, eller via online-kurs fra din arbeidsplass.


Lønnsforum vår 2019 gir deg:

 • Oppdatering på nye og endrede regler innen lønn og personal, noen av endringene er:
  • Privat bruk av bonuspoeng
  • Personalrabatt og andre rabatter
  • Overtidsmat
  • Dekning av diett og reiseutgifter i 2019
  • Foreldrepenger
 • Digital inntektsmelding - kombinasjon regler/system
 • Hovedreglene om feriefastsetting og feriepenger
 • Riktig utbetaling av feriepenger i Huldt & Lillevik Lønn
 • Nyheter og nyttige tips i Huldt & Lillevik Lønn

Sitater fra tidligere deltakere

Agenda

Nyheter innen Lønn og skatt 2019

 

10:00 - 10:15

Pause

 

Kort oversikt over regelendringer innen personal fra 1. januar 2019

 
 

12:15 - 13:15

Pause

 

15:15 - 15:45

Pause

 

Nyheter i Huldt & Lillevik Lønn

 

11:30 - 12:30

Pause

 

Digital inntektsmelding - kombinasjon regler og system

 

13:15 - 13:30

Pause

 

Nye reiseregler 2019

 

14:30 - 14:45

Pause

 

Ferie - system og regelverk

 
Vi tar forbehold om endringer i agenda.

Når er vi hvor?

Sikre deg en plass og meld deg på i dag! Velg ønsket dato nedenfor.

Foredragsholdere

Noen av disse dyktige foredragsholderne møter du på Lønnsforum vår.

Karianne Robøle-Sørensen
Karianne er advokatfullmektig med spesialisering i skatterett. Hun jobber med rådgivning innenfor lønn- og skatt. Karianne er kunnskapsrik, har god oversikt og formidler lønnsfaget på en systematisk og lett forståelig måte.
Monica Bremtun-Olaussen
Monica er jurist med cand.jur fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som juridisk rådgiver og foredragsholder og har vært ansatt i Visma siden 2008. Monica sine spesialområder er arbeidsrett, trygderett og ferieloven. Monica er en engasjerende foredragsholder og formidler regelverket på en enkel og lettfattelig måte.
Jenny M. Høiby
Jenny har bachelor i Økonomi – og Forretningsjus fra BI. Hun har lang erfaring med Huldt & Lillevik og jobber i dag som juridisk rådgiver innen fagområdet lønn og skatt. Jenny er en dyktig foredragsholder som evner å koble sin kompetanse på H&L-systemene sammen med regelverket.
Kenneth Skogen
Siden 2010 har Kenneth jobbet som lønnskonsulent på Huldt & Lillevik Lønn. Han hjelper kunder via telefon og web i tillegg til å holde kurs. Kenneth er utdannet i fagene økonomi og forretningsjus fra Handelshøyskolen BI.
Åse Andreassen
Åse har jobbet som lønnskonsulent på Huldt & Lillevik Lønn siden 2004. I tillegg til å supportere kunder via telefon og web, har Åse vært foredragsholder på mange typer Huldt & Lillevik kurs. Åse har tidligere arbeidet som systemadministrator i Avinor, på plattformen Oracle Financial, Oracle HR og Oracle e-suite.
Vanja Ramsrud
Vanja er advokatfullmektig med spesialområder innen arbeids- og trygderett. Hun har tidligere arbeidet som rådgiver i NAV og har særlig kompetanse innen foreldre- og sykepenger, samt pensjon. Vanja er dyktig og har god forståelse for de praktiske problemstillingene som oppstår på en arbeidsplass og evner å knytte dette sammen med regelverket på en enkel måte.
Ivar Grøndahl
Ivar er en erfaren foredragsholder med lang fartstid innen lønn og personal. Han arbeider med bistand for juridisk avdeling, og holder kurs innen fagområdene lønn/skatt og personal. Ivar er en engasjerende og dyktig foredragsholder som med sin lange erfaring med Huldt & Lillevik produktene og regelverket formidler et komplisert stoff på en enkel og lett forståelig måte.
Celine Brunstad
Siden 2014 har Celine jobbet som lønnskonsulet på Huldt & Lillevik Lønn. Hun hjelper kunder via telefon, web, konsulentoppdrag i tillegg til å holde kurs. Celine har tatt Personalarbeid ved Høgskolen Innlandet på Lillehammer.
Sven Ivar Lønneid
Sven Ivar er en av Norges fremste eksperter på lovverket innen lønns- og personalområdet. Han er en ettertraktet foredragsholder med lang erfaring og evne til å formidle lover og regler på en måte alle forstår. Med smittende humør får du fagkunnskap og oppdateringer på plass.
Julianne M. Habberstad
Julianne er advokat, og har jobbet med rådgivning og opplæring av arbeidsgivere siden 2004. Hun er en erfaren foredragsholder innen ulike personalrelaterte temaer. Julianne evner å formidle komplisert stoff på en praktisk måte som gjør at deltakerne sitter igjen med konkret læring til bruk i egen hverdag.

Lønnsforum vår - Huldt & Lillevik Lønn

Sikre deg din plass i dag.

Velg ønsket dato i oversikten og meld deg på.

Meld meg på