eFaktura

Bruk av eFaktura kan gi store besparelser.

eFaktura løsninger

Spar tid og få raskere betalt ved å sende elektroniske fakturaer direkte fra bedriftens regnskap- og økonomisystem.

Open filter options

For små bedrifter

Du kan både sende, motta og skanne EHF og eFaktura i Visma eAccounting.

For mellomstore og store bedrifter

Visma.net ERP har en faktureringsmotor, Visma.net AutoInvoice, som håndterer inn- og utgående fakturaer.

For større virksomheter

Med Visma Enterprise Fakturadistribusjon kan du tilrettelegge for en effektiv og automatisert faktureringsprosess.
<
>

  Send faktura med Visma.net AutoInvoice

  Visma.net AutoInvoice er en løsning som gjør at du kan sende en eFaktura direkte fra ditt økonomisystem og rett inn i mottakers økonomisystem eller en privatkundes nettbank. Løsningen er integrert med Visma eAccounting og Visma.net ERP, men kan også integreres med blant annet Visma Business og Visma Global.

  Les mer om Visma.net AutoInvoice


  Hvor mye kan bedriften spare på eFaktura?

  Det ligger store tids- og pengebesparelser i bruk av eFaktura. Visma laget en rapport som viser gevinstene ved overgang til eFaktura. Resultatene viser at betydelige besparelser ved effektivisering av rutiner og fjerning av unødvendig utgiftsposter.

  Last ned guiden som viser hvor mye du kan spare med eFaktura

  Kurs

  Tre timers kurs hvor vi guider deg igjennom hvordan du kommer raskt og effektivt i gang med elektronisk faktura ved bruk av tjenesten Visma.net AutoInvoice.

  Det offentlige har innført krav til alle sine leverandører om bruk av elektronisk faktura. Dette har selvfølgelig fått ringvirkninger for det private næringsliv, og også skapt muligheter.

  Kurset er for deg som bruker Visma Business, Visma Business Regnskapsbyrå eller Visma Global.

  Se program og datoer  Noen begreper om elektronisk faktura

  Hva er EHF?

  Elektronisk handelsformat (EHF) er det offentlige standardformatet for eFaktura. Alle fakturaer som sendes gjennom den felleseuropeiske digitale infrastrukturen for elektronisk handel blir sendt i dette formatet.

  Les mer om EHF

  Hva er ELMA?

  Alle bedrifter som ønsker å motta eFaktura, behøver en «elektronisk adresse» som fakturaen kan sendes til. ELMA er et norsk register med oversikt over alle virksomheter som kan motta efaktura.

  Hvordan melde seg inn?

  Hva er aksesspunkt?

  Aksesspunkt er et slags elektronisk postkontor som sender og mottar eFakturaer på dine vegne. Gjennom dette blir du tilknyttet PEPPOL-nettverket, og kan sende og motta fakturaer til alle som er tilknyttet infrastrukturen.

  Lyst å vite mer?

  Fra Visma-bloggen

   
  Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.