Vi gjør det enkelt å fakturere

Visma.net AutoInvoice

Gjør det enkelt å sende og motta faktura.

Effektiviser og automatiser faktureringen

Med Visma.net AutoInvoice får du en komplett fakturaløsning som dekker alle dine behov, inkludert sending og mottak av efaktura. All fakturabehandling foregår direkte i ditt økonomisystem, slik at både fakturering og fakturamottak går unna med noen få tastetrykk.

Fordeler med Visma.net Autoinvoice

Hvilke systemer kan integreres med Visma.net AutoInvoice?

Du kan enkelt integrere ditt økonomisystem med Visma.net AutoInvoice:

Hvordan fungerer Visma.net AutoInvoice?

Visma.net AutoInvoice er en løsning som gjør at du kan sende en efaktura direkte fra ditt økonomisystem og rett inn i mottakers økonomisystem eller en privatkundes nettbank.

Når du oppretter og sender en faktura fra ditt system, lagres informasjonen i en fil. Denne filen sendes på nett via et eget nettverk satt opp til dette formålet. Innholdet i filen kan være pris, produkter, forfallsdato o.l., hvor denne informasjonen er strukturert på en spesiell måte i filen. Mottakers system åpner filen og oppretter en faktura på bakgrunn av innholdet i filen. Enkelt og greit.

Med Visma.net AutoInvoice kan du effektivisere og automatisere fakturering og fakturamottak.

Fra Visma-bloggen

Datakrim og nettangrep

Dystre funn i Mørketallsundersøkelsen 2020

| Forretningsdrift

59 prosent av bedriftene som ble utsatt for nettangrep i 2019, oppdaget dette ved en tilfeldighet, og ikke fordi de hadde gode retningslinjer og sikkerhetsrutiner. Les mer om funnene her.

Les innlegget
Hvordan lykkes med varehandel i 2020?

Varehandel i 2020 – er det mulig å lykkes?

| Forretningsdrift

Som privatpersoner er vi vant med smidige betalingsløsninger og rask levering. Da er det ingenting som tilsier at vi ikke har samme forventninger når vi handler B2B.

Les innlegget
Ta datainformerte beslutninger

12 steg til å ta datainformerte beslutninger

| Forretningsdrift

Informerte beslutninger basert på data er handlekraftige og verifiserte. Her en Qliks 12 stegs-guide til datainformerte beslutninger.

Les innlegget