Lover og regler

Kurs i arbeidsrett, trygderett, lønn og skatterett

Få kontroll på regelverket innen lønn og personal

Arbeidslivet blir regulert av et komplisert regelverk. Vi hjelper deg å få orden på jungelen av lover og regler innen lønn- og personalfaget.

Visma tilbyr en rekke spennende og aktuelle kurs både for deg som jobber som leder, med HR og lønn. Ved å delta på våre juridiske kurs får du opplæring i alt fra hva som er nytt akkurat nå, til omfattende utdanning innen innen lønn- og personalfaget. Vi har delt kursene inn i kategoriene arbeidsrett, lønn og skatterett, trygdrett, og andre lederkurs. Alle juridiske kurs er systemuavhengige.

 

Arbeidsrett

Arbeidsrett omhandler arbeidslivets regler. Vi tilbyr kurs om blant annet arbeidsgivers styringsrett, ferie og feriepenger, arbeidsmiljøloven og HMS.

Les mer om kurs innen Arbeidsrett

 

Lønn og skatterett

Kursene innen lønn og skatterett gir deg utfyllende svar på spørsmål om arbeidsgivers plikter. Her tilbys kurs med temaer som omhandler lønnsytelser, naturalytelser samt reiseregninger og reiseoppgjør.

Les mer om kurs innen lønn og skatterett

Trygderett

Trygderetten inneholder regler om økonomisk kompensasjon ved arbeidsløshet, svangerskap og fødsel, aleneomsorg for barn, sykdom og skade, uførhet, alderdom og dødsfall. Vi tilbyr en rekke kurs som gir deg den kunnskapen du trenger for å bli trygg på dette regelverket. 

Les mer om kurs innen Trygderett

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.