Din partner for smidige administrative løsninger og innovasjon

Som din kompetansepartner har Visma har lange tradisjoner med å levere smarte administrative løsninger til statlig, offentlig og privat sektor. Våre løsninger er bygd på erfaring og er nøye tilpasset det komplekse offentlige regelverket. Derfor brukes våre løsninger av små og store virksomheter med strenge krav og komplekse behov. Vi har løsninger som passer dine behov. Alt fra:

Over flere tiår har Visma levert virksomhetskritiske IT-systemer. Og vi skal fortsette å være en pådriver for innovasjon og en ledende samarbeidspartner for din virksomhet. Gjennom lang og bred erfaring kjenner vi utfordringene som statlige, offentlige og private hver dag står i. Som kompetansepartner jobber vi sammen med dere for å finne gode løsninger på disse utfordringene, enten de er strukturelle, organisatoriske og/eller praktiske. 

Våre fagkonsulenter er dine rådgivere

Våre konsulenter har detaljert kunnskap om virksomhetenes organisering, og har forståelse for store og små utfordringer i det praktiske arbeidet i hverdagen. Hos oss møter du folk som selv har vært ute i barnevernstjenesten, i hjemmetjenesten, i skolen som lærere, i HR- eller lønnsavdelingen og mye mye mer. 

I dag får mange virksomheter oppfølging av våre konsulenter gjennom ulike rådgivningstjenester. Fagkonsulentene som jobber hos oss, og for dere, har inngående kunnskap, utdanning og arbeidserfaring fra relevante virksomheter. De vet hvor skoen trykker. I tillegg jobber konsulentene kontinuerlig med å opprettholde kompetanse og oppdatere seg på sitt fagfelt.

Som en del av Visma tar konsulentene del i et bredt fagmiljø som består av erfarne fagpersoner fra ulike fagtjenester i førstelinjen. Våre konsulenter kan hjelpe deg med alle faser av implementering, oppgradering og tilpasning av våre løsninger. Som kompetansepartner, gir dette oss mulighet til å bistå virksomheter på tvers av fagområder.

Med oss på laget er du sikret god leveranse og optimal utnyttelse av systemet.

Vil du vite mer og bli bedre kjent med oss?

Ta kontakt

fagkonsulenter3.jpg

Med Visma som kompetansepartner får dere:

  • Bistand fra fast ansatte fagkonsulenter med relevant utdanning og arbeidserfaring
  • Implementering og support utføres av våre fagkonsulenter
  • Et fagmiljø som er kontinuerlig oppdatert på lovverket
  • Forståelse for store og små utfordringer
  • Detaljkunnskap om organisering av ulike virksomheter
  • Vi finner tilpassede løsninger sammen med våre kunder
  • Tett samarbeid med myndigheter
  • Vi tilrettelegger for tverrfaglig samarbeid gjennom enkel informasjonsflyt mellom kommunale tjenester med Flyt Samspill
  • Lang erfaring med utvikling, drift og implementering av skyløsninger i alle kommunene i Norge
Profilbilde Hanne Lunner Barlie

Hanne Lunder Barlie

Profilbilde Helga Bø

Helga Bø

Profilbilde Kristi Kaldheim

Kristi Kaldheim

Profilbilde Geir Ove Riksfjord

Geir Ove Riksfjord

Profilbilde Stine Jæger Ygemar

Stine Ygemar

Profilbilde Ane Bratland

Ane Bratland

Profilbilde Hulya Kankaya

Hulya Kankaya

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre

Er du allerede kunde, logg deg inn i Community så får du god hjelp der.

Sektor