Rekrutteringssystem som sikrer kvalitet

Rekruttering kan være utfordrende og tidkrevende, og faren for feilansettelser kan være kostbart. Med Visma EasyCruit får du en strømlinjet og automatisk rekrutteringsprosess som gir færre feil og et bedre overblikk.

Fordeler med Visma EasyCruit

Brukervennlig

Et brukervennlig og intuitivt rekrutteringssystem for både ledere og rekrutteringskonsulenter. Det krever minimal trening å ta i bruk Visma EasyCruit.

Spar tid og kostnader

Visma EasyCruit gjør rekruttering enkelt. Løsningen tilbyr ferdigstilte maler og sikrer automatisk respons til søkere. Løsningen gjør det også enkelt å kommunisere med flere kandidater samtidig.

Smidig utvelgelsesprosess

Med Visma EasyCruit kan du stille screeningsspørsmål i søknaden som dekker alle absolutte krav i stillingsannonsen. Systemet grovsorterer og du kan konsentrere deg om de kandidatene som innfrir alle krav.

Finn de beste kandidatene raskere

Med Visma EasyCruit kan du kvalitetssikre kandidaten gjennom integrerte testverktøy. Våre testintegrasjoner gjør det enkelt å implementere tester i rekrutteringsprosessen.

Støtter HR avdelingen

Visma EasyCruit gjør det enkelt for HR å støtte ledere i rekrutteringsfasen. Automatiserte prosesser og verdifulle rapporter forenkler arbeidet for begge parter.

Proaktiv kundekontakt

Vårt Customer Success Program sikrer at du får maksimal verdi av samarbeidet med oss. Som kunde får du tilgang til en dedikert Customer Success Manager som vil ivareta din bedrifts ønsker og behov.

Visma EasyCruit og GDPR

Ta en prat med salg

Vurderer du løsningen og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!