Kandidatopplevelsen

Vi har verktøyene du trenger for en optimal søknadsprosess som ivaretar kandidatopplevelsen. Smart og effektiv kandidathåndtering med Visma EasyCruit. 

Prøv gratis i 30 dager
En mobil arbeidshverdag blir mer og mer viktig, og flere bruker mobilen aktivt i jobbsøking. Med smarte verktøy kan du tilrettelegge for en god søknadsprosess som ivaretar kandidatopplevelsen.

Visma EasyCruit ivaretar kandidatopplevelsen

Mobiltilpasset søknadsprosess

For å gi din virksomhet de beste forutsetninger til å finne riktig kandidat kan du med Visma EasyCruit skape mobiltilpassede karrieresider som gjør det enkelt for kandidater å søke på stillinger via telefonen. Kandidater kan også søke gjennom sosiale profiler og laste opp CV fra skyen.

 

Vektlegg gode rutiner og håndtering av den enkelte

Gjennom hele rekrutteringsprosessen kan du jobbe med ulike malverk og bruke standardiserte meldinger. Dette kan blant annet inkludere svarbekreftelser på innsendte søknader, kommunikasjon om manglende data, informasjon om at en stilling er besatt, eller generell informasjon. Visma EasyCruit gjør det mulig å håndtere og kommunisere med store kandidatvolum uten at det går utover kandidatopplevelsen.

Uavhengig av hvor kandidatene er i prosessen, handler det om å opprettholde en profesjonell kommunikasjon til samtlige kandidater, som sikrer et godt omdømme.

Dette må du huske på i behandling av personopplysninger

Kom i gang

Prøv gratis

Last ned 30 dagers uforpliktende prøveversjon av Visma EasyCruit.

Prøv nå

Ta kontakt med salg

Vurderer du løsningen og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

 

Har du spørsmål?


Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt