Visma EasyCruit ivaretar kandidatopplevelsen

Skjermbilde av løsningen

For å vinne kampen om de beste kandidatene må din virksomhet sikre en profesjonell kandidatopplevelse fra A til Å. Med Visma EasyCruit får du smarte verktøy som tilrettelegger for en god og effektiv søknadsprosess hvor kandidaten blir ivaretatt hele veien..
Ikon - steg 1

Kandidaten finner stillingen

En god stillingsutlysning skal etterlate et inntrykk av virksomheten og engasjere riktig målgruppe til å søke. Visma EasyCruit lar deg bruke din virksomhets grafiske profil til å skape stillingsannonser med god kvalitet som enkelt kan publiseres i sosiale kanaler og jobbportaler.

Steg 2 illustrasjon

Kandidaten søker på stillingen

Mange kandidater bruker mobilen aktivt i jobbsøking, det er derfor viktig å tilrettelegge for en mobiltilpasset søknadsprosess. Visma EasyCruit integreres enkelt med selskapets webside og sosiale kanaler som LinkedIn og Facebook. Kandidater kan søke direkte fra sin mobil gjennom sosiale profiler og laste opp CV fra skyen.

Steg 3 illustrasjon

Kandidaten får svar

Med Visma EasyCruit kan du enklere ta vare på kandidatene ved å gi dem automatiserte tilbakemeldinger per e-post i løpet av rekrutteringsprosessen. Dette effektiviserer kandidathåndteringen og viser at dere bryr dere, samtidig som selskapets varemerke styrkes. Løsningen gjør det enkelt å standardisere e-poster ved bruk av f.eks. virksomhetens grafiske profil.

Ta en prat med salg

Vurderer du løsningen og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!