Skole

Skoleadministrasjon, skolelisenser, oversikt over regelverk, opplæring og kurs.

 

Løsninger for skoler og studenter

Visma satser på løsninger som effektiviserer skolen. Vårt flaggskip er Visma Flyt Skole, nettbasert skoleadministrasjon. Men vi tilbyr et stort spekter av tjenester innenfor segmentet skole.

  • Skoleadministrasjon
  • Oversikt over regler
  • Skolelisens
  • Ungt Entreprenørskap

Du finner alle våre løsninger under.

Skoleadministrasjon

Visma Flyt Skole er en tjeneste i skyen som dekker alle behov for administrasjon av den norske grunnskolen og videregående skole. Løsningen bidrar til forenkling og effektivisering av skolehverdagen

  • Effektiviserer administrasjonen av norske skoler
  • Sørger for bedre kommunikasjon mellom skole og hjem
  • Spiller godt sammen med andre IT-systemer

Full oversikt over reglene

Få en en enklere og mer effektiv hverdag med Veilederen.

  • Kompliserte regler enkelt forklart
  • Opplæring når og hvor det passer deg

Skoler er underlagt et omfattende regelverk. Som leder eller ansatt er du pålagt å følge det og å holde deg oppdatert på nye regler og lover. Det tar tid. Veilederen gir deg oversikt og svar med en gang.

Les mer om Veilederen her.

Visma skolelisens

Bruk programvare i undervisningen for en mer praktisk rettet og morsom hverdag for lærer og elev. Visma skolelisens passer for undervisning både på videregående skole og høgskole.

Skolelisensene er alle markedsledende programvare. Vi tilbyr programvare innenfor flere områder som for eksempel økonomi, salg, varehandel og prosjekt.

Les mer om fordelene her.

 

Ungt Entreprenørskap

Programvare til ungdoms- og studentbedrifter

Visma samarbeider med Ungt Entreprenørskap og tilbyr alle ungdoms- og studentbedrifter programvare innen regnskap og til nettbutikk.

Ungt Entreprenørskap (UE) jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv. Dette er viktige verdier som Visma ønsker å støtte opp under.

Lyst å prøve gratis programvare fra Visma for din ungdoms- eller studentbedrift? Les mer her.

Skolen i nettskyen

Offentlig sektor satser på digital kommunikasjon med brukerne. Visma ønsker å ligge i forkant av denne utviklingen og har utviklet Visma Flyt Skole, en nettbasert tjeneste for skoleadministrasjon. Løsningen videreutvikles nå for alle Videregående skoler i Norge. Se et eksempel hvordan tjenesten fungerer i videoen til høyre.

Visma tilbyr også skolelisenser som nettbasert programvare til bruk i undervisningen. Det gjør det enkelt for både lærer og elev å ta programvaren i bruk, da det ikke kreves noen form for installasjon eller oppgradering.

 

Bli Visma-trainee

Få en solid start på karrieren din gjennom ett av våre trainee-program. Du vil få verdifull og variert erfaring med oppfølging av erfarne ledere.

Se våre trainee-program.

Kurs hos Visma

Effektiviser arbeidshverdagen med økt kompetanse. Visma tilbyr kurs innenfor Visma programvare, Microsoft Office og fagkurs innen regnskap, økonomi og ledelse.

Se våre kurs her.

Lurer du på noe?

Kontakt oss gjerne ved å fylle ut skjemaet under.