Jobb smart som økonomiansvarlig

Se forretningsmuligheter og driv digitalisering

Mye mer enn bare regnskap


Økonomiansvarlig

Rollen til økonomiansvarlig handler i dag om mye mer enn bare rapportering og regnskapsføring. Det blir stadig viktigere at du kan sørge for solide datagrunnlag, sette opp prognoser og kost-nytte-analyser, og tenke strategisk. Samtidig har du som eier av økonomifunksjonen en nøkkelrolle som pådriver for digitalisering av kjerneprosesser i bedriften. 

  • Se forretningsmuligheter og risikofaktorer
  • Bruk forretningssystemene for å styrke lønnsomheten
  • Driv digitalisering og automatisering

På denne siden finner du smakebiter fra dagens mulighetsbilde for deg som er økonomiansvarlig.

Økonomistyring for fremtiden
Omstillingsevne er i dag avgjørende for bedrifter i alle størrelser og bransjer. For økonomiansvarlige er det spesielt på det digitale feltet at temposkiftet viser seg, med nye muligheter og utfordringer rundt hver sving. Hvor langt er du og din bedrift kommet i den digitale transformasjonen? 
 
 
1

Automatisering av kjerneprosesser

I alle bedrifter går det penger inn og ut. Fakturering, innfordring, innbetaling og bokføring - og fakturamottak, utbetaling og bokføring. Som økonomiansvarlig kan du med våre løsninger automatisere begge disse verdikjedene, fra start til slutt.

2

Ta steget opp i nettskyen

Nettbasert programvare forenkler arbeidsprosesser, gir fleksibilitet, forutsigbarhet og kutter kostnader. Du har tilgang systemene til enhver tid, og jobber alltid med sanntidsdata. Ingen utgifter til kostbare serverparker, vedlikehold og oppgraderinger.

3

Mindre Excel, mer visualisering!

Excel er nyttig for sitt bruk. Men med sanntidsdata, rapporter og visualiseringer direkte i økonomisystemet, får du både mer komplett og mer forståelig informasjon. Alltid tilgjengelig i skyen, og med skreddersydde dashbord til både deg selv og andre.

4

Systemer som snakker sammen

Økonomisystemet blir et enda sterkere verktøy når det er integrert med andre kjernesystemer i din bedrift. Velg løsninger som snakker sammen, som snakker med relevante fagsystemer, og som har velutviklede APIer for nye integrasjoner.
Systemer som effektiviserer

For å ta hånd om alle dine ansvarsoppgaver, er du avhengig av systemer som gjør det enkelt å finne relevante data, hente ut rapporter og automatisere manuelle rutiner. Takket være nettbaserte løsninger, på abonnement, er terskelen i dag lavere enn noensinne for å ta grep. I Visma har vi et bredt tilbud av fremtidsrettede og brukervennlige løsninger, som forenkler og effektiviserer hverdagen til deg som økonomiansvarlig og dine kolleger.

Vårt nettbaserte regnskapssystem Visma.net ERP med tilhørende moduler:


Gi rett verktøy til rett person
Som økonomiansvarlig kan du være en pådriver for digital omstilling. Det er i din og bedriftens interesse at alle forretningssystemer fungerer godt, at data registreres automatisk og korrekt, og at informasjon flyter mellom de ulike systemene på en god måte. Ikke minst kan du stimulere til økt effektivisering ved å argumentere for bruk av nettbaserte løsninger og apper for alle ansatte.

Økonomiske
dashbord for alle

Gi ansatte eierskap til mål og resultater med skreddersydde dashbord med relevante nøkkeltall og rapporter.

Involvér dine ansatte

Logistikk

Har din bedrift ordre og varer? Få full kontroll på varelager og logistikk både på lageret og i økonomisystemet.

Effektiv lagerstyring

CRM i nettskyen

Gode kundedata er viktig for organisasjonen som helhet, og for alle som jobber med økonomi.

Jobb smart med CRM

Fravær og timer

Gi alle ansatte muligheten til å registrere fravær, søke om ferie og eventuelt føre timer på nett og mobil.

Fravær og timeføring
Kompetansen du trenger

Bygg kompetanse på økonomi og regnskap

Med ditt ansvarsområde er det avgjørende at du holder deg oppdatert. Derfor har vi i Visma et bredt kurs- og kompetansetilbud rettet mot din rolle. Det omfatter både faglige kurs innenfor økonomi og regnskap, og kurs i vår programvare. 

Se vårt kurstilbud innen økonomi og regnskap

Bruk løsningene best mulig

Som Visma-kunde får du og dine kolleger fri tilgang til Visma Community. Her blir du en del av et stort fellesskap som jobber profesjonelt med økonomi og regnskap, og du møter våre eksperter. På Community finner du blant annet fagnytt, brukertips, forum og webinarer. Finn informasjon og brukertips for alle våre produkter, samt fagnytt, forum, nedlastinger, kurs og gratis webinarer. 

Besøk Visma Community

La oss vise deg våre løsninger!

Vi tar gjerne en nærmere titt på hva våre kan gjøre for deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.