Lønn og HR

Velg blant landets mest populære lønnssystemer

Finn rett lønnssystem for din bedrift

I Visma leverer vi landets mest populære lønnssystemer. Få full kontroll på lønn, ansatte og rapportering, jobb med smarte løsninger i nettskyen og på mobil, og kom på innsiden av landets største fagmiljø for lønn og HR. Under finner du våre anbefalte lønnssystemer. Klikk deg inn på systemet som passer best for din bedrift for å lære mer.


  

Visma.net Payroll
 

Vårt nettbaserte lønnssystem for mindre bedrifter. Visma.net Payroll passer for deg som har opp til 15-20 ansatte, og ønsker deg et fleksibelt lønnssystem med det aller siste av moderne løsninger. 

  • Full tilgang i nettleseren, på nettbrett og mobil
  • Bygget for automatisering
  • Selvbetjeningsløsninger for alle ansatte
 

Visma Lønn
 

Vårt komplette lønnssystem for små, mellomstore og større bedrifter. Visma Lønn er et solid og høyt anerkjent lønnssystem, som fortrinnsvis er rettet mot deg som har 15-20 ansatte og oppover.

  • Bred funksjonalitet
  • Høy brukervennlighet
  • Nettbaserte løsninger for alle ansatte
 

Som vist under, kommer alle våre lønnssystemer med nettbasert funksjonalitet og mobilapper rettet mot ansatte og ledere i din bedrift. På disse nettsidene finner du både egne sider for hvert lønnssystem, og egne dedikerte sider for viktig funksjonalitet knyttet til utlegg, fravær, timeregistrering og godkjenning. Klikk på boksene under hvis du vil gå direkte til en spesiell side. 


Ønsker du å slippe ansvaret for lønnskjøringen, samtidig som din bedrift kan benytte smarte løsninger for utleggsregistrering, fravær, timeføring og godkjenning? Våre lønnssystemer også optimalisert for deg som setter ut lønn til et regnskapsbyrå.

  

 
La oss vise deg våre løsninger og tjenester innenfor lønn og HR!

Vi tar gjerne en nærmere titt på hva vårt lønn- og HR-tilbud kan gjøre for deg og din bedrift.
Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.
Vi trenger ditt samtykke.
Vi trenger ditt samtykke.
  

Håndbøker

Med våre nettbaserte håndbøker gir du alle ansatte informasjonen de trenger. Håndbøkene er alltid oppdaterte og enkle å administrere.

Les mer om Visma Håndbøker

Kurs og kompetanse

Som Visma-kunde kommer du på innsiden av landets største fagmiljø for lønn og HR, med et bredt kurstilbud av klasseromskurs og nettkurs.

Se vårt kurstilbud

Visma Community

Som kunde av oss får du tilgang til vårt ressursområde for lønn og HR på Visma Community. Her finner du fagnytt, regelnytt, brukertips og andre ressurser.

Sjekk det ut på Visma Community

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.