Gat

Effektiv bemanningsplanlegging og personalstyring med verktøy fra Visma

Visma Gat Ressursstyring er en komplett løsning for bemanningsplanlegging og personalstyring. Løsningen har funksjonaliteten din virksomhet trenger for korrekt håndtering av arbeidstid og lønn.

Med denne løsningen kan du skreddersy arbeidsplaner for din virksomhet. Arbeidsplanene sjekkes mot identifiserte behov registrert i bemanningsplaner, lovlighet i forhold til interne regler og eksterne lover, samt regler og økonomi gjennom kostnadssimulering.

Ansattportalen MinGat

MinGat er ansattportalen som gjør det enkelt for dine medarbeidere å holde seg oppdatert på egen arbeidsplan. Her har den ansatte full oversikt over planlagt arbeidstid, avspasering, ferie og fravær. Her kan den ansatte også søke på ledige vakter og forespørre om fravær, merarbeid med mer.

Er du bruker av MinGat og trenger link til pålogging?
Det er din arbeidsgiver som styrer tilgang til portalen. Ta derfor kontakt med systemforvalter i din virksomhet dersom du trenger informasjon om pålogging.

Visma GatGo

Visma GatGo er appen som effektiviserer og forenkler kommunikasjonen mellom leder og den enkelte ansatt. For den ansatte vil appen gi rask tilgang til informasjon om egen arbeidstid. Har kan han sette sin egen tilgjengelighetsstatus og enkelt søke på ledige vakter via mobilen. Den ansatte vil til enhver tid ha oversikt over egne vakter, også hvilken avdeling vakten er på.

"Vi har en bedre oversikt over fraværet, de ansatte stempler ut og inn i systemet og det er samkjørt med vaktplaner og lønningssystemet".

Margrethe Sognnæs
Superbruker på GAT i BIR Transport

Rådgivning

Få maks ut av Visma Gat Ressursstyring med skreddersydde tjenester.

Våre fagkonsulenter er dine rådgivere

Våre fagkonsulenter har høy kompetanse innenfor planlegging av arbeidstid og turnus, og kan hjelpe deg med alle faser av implementering, oppgradering og tilpasning av våre løsninger. Med oss på laget er du sikret god leveranse og optimal utnyttelse av systemet.

Se våre kurs her
Se våre våre konsulenttjenester her

Faglig påfyll når du trenger det

Visma Community er vår møteplass på nett for brukere av våre løsninger. Her kan du ta del i kunnskapsdeling og holde deg oppdatert på fag, produkt, system og bransje.

Les mer om Visma Community her

Kom i gang

Vis meg løsningen

Vi gir deg gjerne en gratis og uforpliktende demonstrasjon av Visma Gat Ressursstyring.

Ta kontakt

Ta kontakt med salg

Vurderer du løsningen og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Har du spørsmål?

Support

Gå til Community

Er du allerede bruker og har behov for brukerstøtte? Ta kontakt med din lokale systemforvalter.

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Vi er klar for GDPR! Våre løsninger er tilpasset de nye lovpålagte personvernsreglene.
Se hvordan vi har gjort det her

Våre systemer sikrer god ressursplanlegging

Sjekk ut mulighetene her

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.