Effektiv arbeidsplanlegging for virksomheter med turnus

Arbeidsplanlegging - skjermbilde av ressursstyring

Visma Flyt Ressursstyring gir deg bedre kontroll på ressursplanleggingen. Løsningen har funksjonalitet som involverer de ansatte i arbeidsplanleggingen, noe som sparer administrasjon. Med elektronisk flyt og kontroll på timelister får du enklere lønnsbehandling. Løsningen er brukervennlig og det er enkelt å komme i gang. Vi leverer sømløs integrasjon til de fleste lønn- og HR- systemer, og systemet passer for alle typer virksomheter som har variabel arbeidstid.

Slik fungerer løsningen

Vil du vite mer om Visma Flyt Ressursstyring?

Last ned e-bok her

Automatisert arbeidsplanlegger

I dagens stadig mer utfordrende arbeidsliv, der organisasjoner må holde tritt med økende kompleksitet, er det krevende å opprettholde effektive og konkurransedyktige arbeidsprosesser. Kommuner, helseforetak og andre organisasjoner møter utfordringen med begrenset kapasitet og færre hender. I denne konteksten blir kunstig intelligens en stadig viktigere ressurs for å automatisere repetitive oppgaver og effektivisere prosesser.

Les mer

Bilde av mann i naturen

Visma Flyt Ressursstyring for kommunen

Rådgivning

Få maks ut av Visma Enterprise Ressursstyring med skreddersydde tjenester.

Kontakt salg

Har du spørsmål om våre løsninger? Vår salgsavdeling hjelper deg gjerne. Gjelder din henvendelse innlogging i en av våre løsninger, ta kontakt med din arbeidsgiver for hjelp til dette.

Ikon - System

Våre systemer sikrer god ressursplanlegging

Ressursstyring