Lønn og HR

Vi har løsningene du trenger innenfor lønn og HR.

Alt innen lønn & HR

  • Programvare
  • Kurs innen lønn og HR

Uansett om du ønsker å gjøre oppavene innen lønn og HR selv eller sette det bort, har vi komplette løsninger som passer for deg. Er du usikker på hva du trenger, kan vi også hjelpe deg.

Under finner du våre løsninger, velg den som passer best for deg og din virksomhet.

Lønnssystem

Et effektivt lønnssystem forenkler prosessene i virksomheten din. Uansett bransje eller størrelse har vi det lønnssystemet du trenger.

Reiseregning og utleggsrefusjon med Visma.net Expense

 – enklere blir det ikke

Spar tid og gjør det enkelt for deg og dine ansatte med Visma.net Expense. Løsningen er nettbasert og du fyller ut en reiseregning med få tastetrykk, hvor og når det passer for deg. På nettbrett, PC eller Mac – på hytta, hjemme eller på jobben. Kredittkortet kobles enkelt opp mot løsningen og ved hjelp av apper kan du automatisk få registrert bilkjøring og laste opp bilder av kvitteringer rett inn i løsningen.

Du kan enkelt kombinere Visma.net Expense med alle våre lønnssystemer, inkludert Visma Enterprise HRM.

Les mer om reiseregning og utleggsrefusjonen

 

Alle våre lønnssystemer

Kurs innen lønn og HR

Ønsker du å styrke din kompetanse innen lønn og HR? Vi har mange ulike kurs og seminarer knyttet til dette fagfeltet. Her er et utvalg av våre kurs:

  • Reise og korrekt reiseoppgjør
  • Arbeidsrett - ansettelse og oppsigelse
  • Lønn, personal og lønnssystem

Se oversikt over kurs her

Hold deg oppdatert

Ønsker du å holde deg oppdatert innen fagområdet lønn og HR? Våre dyktige advokater og rådgivere skriver stadig nye artikler om temaet.

Visste du for eksempel at det finnes et system som håndterer reiseregninger 100 % elektronisk? Les om det på bloggen her.

Følg Vismabloggen

Feriepenger - hvordan beregnes det?

Hvordan man beregner feriepenger er for mange en svært komplisert affære. I dette blogginnlegget finner du alt du trenger å vite om beregning og utbetaling av feriepenger.

Og for deg som bare har lyst å vite hvor mye du får utbetalt, uten å forstå utregningen bak, så kan du teste vår feriepengekalkulator her.

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet under og vi kontakter deg.

 

Hvorfor velge Visma?

Kunnskap om lønn og HR

Våre dyktige regnskapsførere, økonomiske rådgivere og advokater er alltid oppdaterte på gjeldende lover og regler innen lønn og HR. Det er viktig for våre kunder.

Trygt med et solid selskap

Kunnskap gir trygghet, men også det at vi er et solid selskap gjør det trygt å velge våre løsninger. Du vet du finner oss her i morgen også. Og skulle behovet ditt endre seg, ved at du ønsker en annen løsning eller får mer komplekse behov, så er vi en leverandør som kan tilby det også. Vi vokser med deg.

Fokus på teknologi

Vår ekspertise er å effektivisere virksomheter. Det gjør vi ved å levere produkter og tjenester som effektiviserer våre kunders hverdag. Derfor er fokus på teknologi så viktig for oss. Vi skal alltid kunne tilby våre kunder de siste teknologiløsningene - også innen lønn og HR. Det tjener våre kunder på.

Lyst å vite mer om Visma? Her finner du informasjon om oss.