Lønn

Nettbaserte løsninger for deg som jobber med lønn og HR.

Lønnssystem

Et effektivt lønnssystem forenkler prosessene i virksomheten din. Uansett bransje eller størrelse har vi det lønnssystemet du trenger.

Nytt nettbasert lønnsprogram for små bedrifter

Med Visma.net Payroll Basic har vi automatisert mange av de tidkrevende oppgavene du i dag gjør manuelt, som for eksempel lønnsoppgaver. I tillegg kan du og de ansatte registrere og godkjenne reiseregninger, utlegg, farvær og timeføring fra mobilen.

Reiseregning og utleggsrefusjon med Visma.net Expense

Spar tid og gjør det enkelt for deg og dine ansatte med Visma.net Expense. Løsningen er nettbasert og du fyller ut en reiseregning med få tastetrykk, hvor og når det passer for deg. På nettbrett, PC eller Mac – på hytta, hjemme eller på jobben. Kredittkortet kobles enkelt opp mot løsningen og ved hjelp av apper kan du automatisk få registrert bilkjøring og laste opp bilder av kvitteringer rett inn i løsningen.

Du kan enkelt kombinere Visma.net Expense med alle våre lønnssystemer, inkludert Visma Enterprise HRM.

Les mer om reiseregning og utleggsrefusjonen

 

Har din bedrift en reisepolicy som ansatte følger?

Fordelen med en reisepolicy er at ansatte bruker bedriftens avtaler på fly, hotell, leiebil og taxi. På denne måten sørger du for å redusere unødvendige merutgifter, unngår intern misnøye og forskjeller, samt forenkle rutiner.

Få tilsendt gratis mal for reisepolicy

Kurs innen lønn og HR

Ønsker du å styrke din kompetanse innen lønn og HR? Vi har mange ulike kurs og seminarer knyttet til dette fagfeltet. Her er et utvalg av våre kurs:

  • Reise og korrekt reiseoppgjør
  • Arbeidsrett - ansettelse og oppsigelse
  • Lønn, personal og lønnssystem

Se oversikt over kursene

Hold deg oppdatert innen lønn og HR

Ønsker du å holde deg oppdatert innen fagområdet? Våre dyktige advokater og rådgivere skriver stadig nye artikler om temaet lønn.

Visste du for eksempel at det finnes et system som håndterer reiseregninger 100 prosent elektronisk?

Følg Visma bloggen

Feriepenger - hvordan beregnes det?

Hvordan man beregner feriepenger er for mange en svært komplisert affære. I dette blogginnlegget finner du alt du trenger å vite om beregning og utbetaling av feriepenger.

For deg som bare har lyst å vite hvor mye du får utbetalt, uten å forstå utregningen bak, så kan du teste vår feriepengekalkulator.

Våre lønns- og HR-systemer