Vil du ha sommerjobb i et teknisk eller strategisk prosjekt – eller noe midt i mellom – i et av Europas ledende IT-selskap?

Hva kan du lære, gjøre og utvikle?

Som Summer Intern i Visma får du prøve deg som utvikler eller prosjektleder. Gjennom seks uker er du sammen med et team ansvarlig for å planlegge og gjennomføre et reelt, teknisk prosjekt.

Oppgavene dine kan inkludere programmering, prosjektledelse, teknisk og finansiell research og analyse, organisering og presentasjon av komplekse data og koordinerende ansvar. Hos oss er læringskurven bratt og utfordringene mange. Samtidig har du alltid støtten og veiledningen du trenger for å lykkes.

Programmet er internasjonalt og du får kolleger (kanskje venner?) fra Danmark, Sverige og Finland.

Summer Internshipet vil gi deg innsikt i hvordan det er å jobbe som Management Trainee og Tech Trainee i Visma, som er en mulighet etter endt utdanning.


Gruppefoto-8_.jpgHvem er du?

Vi tror at du er på ditt tredje eller fjerde år i utdanningen din innen datateknologi, kommunikasjonsteknologi, informatikk eller økonomi. Kanskje har du en uforløst utvikler i deg – og motiveres av å programmere og finne nye løsninger? Eller kanskje du har ambisjoner om å jobbe strategisk med teknologi og lede fremtidens teknologiprosjekter?

Vi ser etter deg som har en utforskende personlighet, ikke er redd for å stille spørsmål og evner å handle på idéene dine. Som Summer Intern, vil du jobbe i team på et prosjekt, og derfor er gode kommunikasjonsferdigheter viktig for denne rollen. Er du klar for å bli med på laget vårt sommeren 2023?

Høres dette ut som noe for deg? 

_Gruppe 5 (1).JPG

Møt tidligere Summer Interns

Lurer du på hva slags prosjekter du kan få som Summer Intern i Visma?
Les om hva tidligere Summer Interns har jobbet med. 

Les mer om Summer Interns 2021

Les mer om Summer Interns 2020

Les mer om Summer Interns 2019

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Henriette Veiby, People Operations Consultant: henriette.veiby@visma.com