Summer Internship

Bruk sommeren på å få relevant kunnskap og erfaring innenfor ditt fagområde. Hos Visma setter du teorien du har lært på skolen ut i praksis og får verdifull erfaring. 

Les mer om Summer Internship i Visma

Traineeprogrammer

Få en solid start på karrieren din gjennom ett av våre traineeprogrammer. Du vil få verdifull og variert erfaring med oppfølging av erfarne ledere.

Les mer om traineeprogrammene i Visma

Ledige stillinger for studenter og nyutdannede

Siste nytt fra Visma-bloggen

Gjengen i Visma Consulting var i Alicante sommeren 2022

Slik var turen til Alicante med Visma Consulting!

| Visma Life

Etter 2 år med strenge reiserestriksjoner var endelig tiden kommet – Visma Consulting skulle sette bena utenfor Norges grenser igjen. Resultatet var en uforglemmelig helg i Alicante fullstappet med tapas, deilig vin, sene og varme kvelder, solbrent hud og mye latter. Les mer om hvordan årets kick-off var i denne artikkelen!

Bedragersyndrom_Som ny i IT bransjen

Bedragersyndrom: Som nyansatt i IT-selskap

| Visma Life

Har du noen gang følt at du er underkvalifisert sammenlignet med medarbeiderne dine? Kanskje teamlederen din spør om du har noen minutter til å snakke og så tenker du: «Jaja da var jeg gjennomskuet, det var bra så lenge det varte»? Da er du ikke alene. Denne følelsen kalles bedragersyndrom og Henrik forteller om følelsene rundt dette som nyansatt i IT-selskap.