Livet i Visma

Livet i Visma

Vi er stolte av alle våre kompetente og engasjerte medarbeidere

Å jobbe i Visma

Visma tilbyr muligheten til å arbeide i en bedrift der gründerånden dyrkes, samtidig som man har kraften og utviklingsmulighetene til et sterkt konsern. Hos oss trives du som setter resultat og forretningsverdi foran prestisje og ønsker å jobbe i et lønnsomt og raskt voksende selskap hvor ditt bidrag utgjør en forskjell.

Muligheter hos Visma

Visma er Nordens ledende leverandør av produkter og tjenester innen programvare, innkjøpsløsninger, inkassotjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utvikling og rådgivning. I Visma brenner vi for å gjøre våre kunder mer effektive, og hos oss kan du for eksempel jobbe med systemutvikling, forretningsutvikling, IT-prosjektledelse, økonomi, rådgivning og salg i et internasjonalt miljø.

Vi gir deg som ansatt rom til å tenke nytt og være proaktiv, muligheten til å vokse og utvikle deg, samt en balanse i livet hvor du har plass til å ta ansvar.

Arbeidsmiljø

Akkurat som vi er lidenskapelig å gjøre kunder mer effektive, brenner vi også for å skape et godt arbeidsmiljø for oss selv. Visma jobber etter målsettingen om å utforme arbeidsoppgavene slik at du får variasjon, utfordringer, sosial kontakt og karrieremessig utvikling.
 
I Visma er vi stolte av våre dyktige, kompetente og dedikerte medarbeidere som deler våre felles verdier - respekt, pålitelighet, innovasjon, kompetanse og lagånd.