Vi leverer programvare som effektiviserer samfunnet

Bli en del av Visma og gjør det komplekse enkelt!

Vi er Visma

Kanskje kjenner du til Visma som et stort tech-konsern, men spør du oss så vil vi heller kalle oss selv en av Europas største start-ups. Visma-konsernet består av mange ulike selskaper som drives selvstendig. Tilsammen utgjør selskapene et nettverk av organisasjoner og mennesker hvor alle jobber med å levere forretningskritisk programvare som bidrar til å effektivisere samfunnet.

Som ansatt i Visma blir du en del av vårt nettverk hvor tilpasningsdyktighet og entreprenørskap ligger i vårt DNA. Samtidig tilbyr vi stabilitet, trygghet og muskelstyrke som kun et konsern kan tilby. For oss som jobber i Visma innebærer denne kombinasjonen store muligheter for utvikling, påvirkning og trivsel. Ser du etter en inspirerende arbeidsplass med et fremtidsrettet fokus hvor din kunnskap og erfaring virkelig blir verdsatt? Velkommen til Visma!

 

Ledige stillinger i Visma

På utkikk etter en jobb innenfor systemutvikling, prosjektledelse, rådgivning, salg, eller kanskje noe helt annet? Visma tilbyr et bredt spekter av karrieremuligheter.

Se alle ledige stillinger i Visma 

Studenter og nyutdannede

Få en forsmak på arbeidslivet med et Summer Internship, eller få en solid start på karrieren gjennom et av våre program for nyutdannede. 

Se mulighetene for studenter og nyutdannede i Visma 

Bli en del av Visma-familien!

Bidra til å utvikle løsninger som betyr noe
Hos Visma blir stemmen din hørt. Vi tror på prinsippet "better together", og at virksomheter er mer innovative og fremtidsrettet når alle får ansvar.

Bli en del av en mangfoldig arbeidsplass 
Vi vet at mangfold er en styrke og en fordel - både når det gjelder å tilby bedre løsninger for hele vår kundebase, øke likestilling på arbeidsplassen og fremme en bedre arbeidskultur.

Hjelp oss å bygge en bedre fremtid
Vi tar vårt ansvar for å bygge en bedre verden gjennom teknologi på alvor. Hjelp oss med å legge igjen et grønt fotavtrykk, beskytt menneskerettigheter, støtt lokalsamfunn og innovere smart velferdsteknologi.

Les mer om VismaLivet i Visma 

Hvordan er det egentlig å jobbe i Visma? Kom bak kulissene og se hvilke prosjekter våre ansatte for tiden jobber med på vår blogg.

Besøk Visma-bloggen 

Bli en del av oss

Vi trenger deg og ditt unike talent! Vil du være med og utvikle deg sammen med oss? Hvis du synes vi er en perfekt match, søk på en av våre ledige stillinger!

Siste nytt fra Visma-bloggen

Visma bWise i Alicante 2022

Slik var turen til Alicante med Visma bWise

| Visma Life

Visma bWise er en gjeng som digger å tilbringe tid med hverandre! Våre sosiale arrangementer er viktige for oss, det er her vi blir kjent med nye kollegaer, bedre kjent med gamle kollegaer, og skaper det fantastiske miljøet vi har. Sensommeren 2022 tok vi endelig turen utenlands igjen, denne gangen på kick-off i Alicante i Spania!

Gjengen i Visma Consulting var i Alicante sommeren 2022

Slik var turen til Alicante med Visma Consulting!

| Visma Life

Etter 2 år med strenge reiserestriksjoner var endelig tiden kommet – Visma Consulting skulle sette bena utenfor Norges grenser igjen. Resultatet var en uforglemmelig helg i Alicante fullstappet med tapas, deilig vin, sene og varme kvelder, solbrent hud og mye latter. Les mer om hvordan årets kick-off var i denne artikkelen!