Analyseverktøy for større virksomheter

Få oversikt over dine lønn og HR data på ett sted. Enkelt og greit.

Våre løsninger

Med våre analyseverktøy er det mulig å skreddersy rapporter om alt fra lønn, fravær og nærvær til utlegg, reise og bemanning. Løsningene er skybaserte og gir deg rask og enkel tilgang til et bredt utvalg av styringsdata, når som helst og hvor som helst. Løsningene har lav brukerterskel og du kan enkelt bygge tilpassede rapporter som gjør det mulig å utforske nøkkeltallene i din virksomhet. Med visuelle rapporter som er enkel å dele, får nøkkelpersoner god innsikt i relevant data. Dette skaper et bedre grunnlag for å fatte de rette beslutningene og ligge i forkant av utfordringer.

Rapport

Våre løsninger tilbyr en rekke malbaserte standardrapporter hvor du med få klikk, kan sette opp rapporter til eget behov. I tillegg kan du skreddersy egne rapporter for å dekke organisasjonens behov for innsikt. Forskjellige deler av organisasjonen, om det er økonomi, lønn eller linjeleder, har ulike informasjonsbehov. Nå kan de få tilgang til skreddersydde rapporter som oppdateres automatisk.

Ta bedre beslutninger

Våre løsninger gir din virksomhet en visuell framstilling av styringsinformasjon og nøkkeldata. Ved å benytte sammensatte rapporter og analyser fra forskjellige prosesser vil du lettere kunne identifisere gap og trender i det de oppstår. Dette skaper et bedre grunnlag for å fatte de rette beslutningene og ligge i forkant av utfordringer.

Del innsikten med kollegaer

Grafer gjør det enklere å tolke og presentere data og statistikk. I tillegg er våre analyseverktøy skybasert og tilrettelagt for enklere selvbetjening. Ledere har tilgang til styringsdata og nøkkeltall når som helst og hvor som helst - uten å involvere HR. Rollebasert tilgang sikrer mot uautorisert bruk og at sensitive data kommer på avveie.

Våre analyseverktøy

Få oversikt og utnytt dine data.

Usikker på hvilken løsning som passer din virksomhet?

Ta kontakt

 

Rådgivning

Få maks ut av ditt lønn og HR system med skreddersydde tjenester.

Rådgivning

Få maks ut av ditt system med skreddersydde tjenester.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med salg

Vurderer du våre systemer for lønn og HR og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt


Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

 

Vil du vite mer om våre løsninger for HRM?