Analyseverktøy for større virksomheter

Med våre analyseverktøy er det mulig å skreddersy rapporter om alt fra lønn, fravær og nærvær til utlegg, reise og bemanning. Løsningene er skybaserte og gir deg rask og enkel tilgang til et bredt utvalg av styringsdata, når som helst og hvor som helst. Løsningene har lav brukerterskel og du kan enkelt bygge tilpassede rapporter som gjør det mulig å utforske nøkkeltallene i din virksomhet. Med visuelle rapporter som er enkel å dele, får nøkkelpersoner god innsikt i relevant data. Dette skaper et bedre grunnlag for å fatte de rette beslutningene og ligge i forkant av utfordringer.

Våre analyseverktøy

Få oversikt og utnytt dine data.

Bluegarden Innsikt

Komplett analyseverktøy for deg som bruker Bluegarden Lønn og HR.


Les mer her

Visma Enterprise BI

Komplett analyseverktøy for deg som bruker Visma Enterprise HRM.


Les mer her

Kontakt oss

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Gjelder henvendelsen support?

Bluegarden Lønn og HR
Kontakt servicedesk på telefon 06005 (fra utlandet +47 48 50 60 05)

Visma Enterprise HRM
Ta kontakt her

Vi er klar for GDPR! Våre løsninger er tilpasset de nye lovpålagte personvernsreglene.
Se hvordan vi har gjort det her

Vil du vite mer om våre løsninger for HRM?

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.