Underholdning

Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt kan du som arbeidsgiver hjelpe dine ansatte med å redusere sine kostnader knyttet til underholdning. Dine ansatte får tilgang til gode priser på strøm, alarm, mobilabonnement, matvarer, lamper, fotoprodukter, bøker, blomster og andre forbruksvarer som får hverdagen til å fungere. Dette er goder som vil overraske positivt, samtidig som det knytter den ansatte nærme bedriften. 

Se priser

Medlemsfordeler innen underholdning

Adlibris

Adlibris

Adlibris har et sortiment på over 12 millioner titler. Med Visma sitt fordelsprogram får dine ansatte rabatt på bøker ved bestilling i nettbutikken. I sortimentet inngår alt fra skjønnlitteratur, sakprosa og faglitteratur.

Nintendo

Nintendo

Nintendo er en av vedens største og mest anerkjente spilleverandører. gjennom fordelsprogrammet får din ansatte rabatt på spill, utvidelser, karakterer og alt annet de kan trenge til sin Nintendo Switch på bare et par klikk. 

Podimo

Podimo

Podimo er en premium lydunderholdningstjeneste som tilbyr podkastene du forventer å finne, originale og eksklusive podkaster uten reklame, samt en rekke lydbøker. Prøv gratis og få rabatt på abonnement med fordelsprogrammet.

Copy_of_14_days_trial_-_November_-22-1000x300-Storytel_HQ_Master (1) (1).jpg

Storytel

Med Visma Fordel Ansatt kan du nå lese eller lytte til tusenvis av lydbøker og e-bøker gratis i 30 dager. Kos deg med alt fra bestselgere til prisbelønte kriminalromaner, fantastiske fortellinger eller mektige biografier. 

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Kampen om de beste hodene er noe alle arbeidsgivere kjenner til. Når de først er på plass, skal de pleies og tas vare på. Såkalte frynsegoder er med på å knytte de ansatte nærmere til bedriften. Fordelsprogrammer og ansattrabatter er et slikt virkemiddel, og det blir stadig mer populært. Forbrukerne blir mer avanserte og prisbevisste, og de vil garantert sette pris på å få gode tilbud gjennom arbeidsplassen. Med vårt fordelsprogram kommer både de og du som arbeidsgiver til dekket bord.

Kom i gang