Klar til å omfavne en hel verden av fordeler og rabatter?

LogBuy er fordelsprogrammet for privatpersoner, ansatte og medlemmer i offentlige og private selskaper, samt organisasjoner.

Logoer LogBuy

70+ rabatter som sparer deg for penger

Se alle rabatter og fordeler

LogBuy for bedrifter

Ta det første skrittet mot en bedre og mer fordelaktig arbeidsplass

Kultur og omdømme

Invester i selskapets kultur og omdømme

Tilbyr du LogBuy som en fordelspakke, kan du vise dine ansatte at du bryr deg om deres velvære, ved å gi ekte fordeler som forbedrer hverdagen.

Tilfredshet

Bidra til å styrke de ansattes engasjement og tilfredshet

Med fordeler og rabatter får de ansatte muligheten til å spare penger i sitt daglige liv, samtidig som de får en bedre balanse mellom arbeid og fritid.

Talenter

Skap en attraktiv arbeidsplass som tiltrekker seg de beste talentene

Ved å bruke LogBuy som en aktiv del av rekrutteringsprosessen kan du tiltrekke deg kandidater som vurderer økonomiske fordeler i tillegg til lønnen.

App LogBuy Forside sidelengs mobil.jpg

LogBuy-appen

Med LogBuy-appen har det aldri vært enklere å spare penger. Du får raskt oversikt over butikker, nettbutikker, restauranter og fornøyelsesparker hvor du har rabatt. Finn rabattene basert på din posisjon eller la deg inspirere av de mest populære avtalene og kampanjene i appen. Du kan også velge dine favorittavtaler og dele disse med vennene dine.

Last ned appen fra App Store eller Google Play

Gå aldri glipp av en rabatt igjen

Med Fordelsknappen kan du enkelt se hvilke nettbutikker du har rabatt på gjennom Visma LogBuy. Installerer du Fordelsknappen som en nettleserutvidelse i Google Chrome eller Microsoft Edge vil du se et tydelig banner hver gang du søker etter, eller besøker en nettbutikk hvor du har rabatt. Nettleserutvidelsen er enkel å installere og er et godt hjelpemiddel for å sikre at du aldri går glipp av en rabatt igjen.

 

Fordelsknappen

Prøv gratis

Prøv LogBuy gratis.