Sport og fritid

Det er mange fordeler med å ha en aktiv livsstil, som blant annet å forebygge sykdom og gi mer energi. Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt får dine ansatte tilgang til rabatterte priser på sykler og kosttilskudd, samt klær og utstyr til friluftsliv, villmark, topptur, trening, jakt og fiske. Dette er goder som vil overraske positivt, samtidig som det knytter den ansatte nærme bedriften.  

Se priser

Medlemsfordeler innen sport og fritid

Fjellsport

Fjellsport.no

Fjellsport.no er en nettbutikk med et fantastisk utvalg av klær og utstyr til friluftsliv, villmark, topptur, trening, jakt og fiske. Med fordelsprogram fra Visma får dine ansatte 20 % rabatt på kjøp i nettbutikken.

Gymgrossisten

Gymgrossisten

Visma Fordel Ansatt gir deg og dine ansatte 10 % rabatt på alle kjøp hos Gymgrossisten, som er en av Norges ledende nettbutikker innen trening og helse. Her finner du kvalitetsprodukter for alle aktiviteter og sporter.

XXL

XXL

XXL er Nordens største sport- og villmarksvarehus! Her finner du massevis av klær, utstyr og materialer tilpasset alle mulige sports- og fritidsaktiviteter.  Gjennom Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte opptil 5 % rabatt på gavekort fra XXL som kan brukes på hele produktsortimentet.

Støl

Støl.no

Tren fra hvor du vil – hjemme, hytta eller på reise. Få tilgang til et bredt og variert tilbud innen HIIT, Styrke, Yoga, Kondisjon, Mobilitet og Barseltrening.

Gjennom Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte opptil 25 % rabatt på treningsabonnement fra Støl.no.

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Kampen om de beste hodene er noe alle arbeidsgivere kjenner til. Når de først er på plass, skal de pleies og tas vare på. Såkalte frynsegoder er med på å knytte de ansatte nærmere til bedriften. Fordelsprogrammer og ansattrabatter er et slikt virkemiddel, og det blir stadig mer populært. Forbrukerne blir mer avanserte og prisbevisste, og de vil garantert sette pris på å få gode tilbud gjennom arbeidsplassen. Med vårt fordelsprogram kommer både de og du som arbeidsgiver til dekket bord.

Kom i gang