Sport og fritid

Det er mange fordeler med å ha en aktiv livsstil, som blant annet å forebygge sykdom og gi mer energi. Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt får dine ansatte tilgang til rabatterte priser på sykler og kosttilskudd, samt klær og utstyr til friluftsliv, villmark, topptur, trening, jakt og fiske. Dette er goder som vil overraske positivt, samtidig som det knytter den ansatte nærme bedriften.  

Se priser

Medlemsfordeler innen sport og fritid

Birk Sport

Birk Sport

Birk Sport er en familiebedrift med fokus på å gi markedets beste tilbud på sykler og relaterte produkter. Med Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte rabatt på sykler og sykkelutstyr hos Birk Sport. 

Fjellsport.no

Fjellsport.no

Fjellsport.no er en nettbutikk med et fantastisk utvalg av klær og utstyr til friluftsliv, villmark, topptur, trening, jakt og fiske. Med fordelsprogram fra Visma får dine ansatte 20 % rabatt på kjøp i nettbutikken.

Gymgrossisten

Gymgrossisten

Visma Fordel Ansatt gir deg og dine ansatte 10 % rabatt på alle kjøp hos Gymgrossisten, som er en av Norges ledende nettbutikker innen trening og helse. Her finner du kvalitetsprodukter for alle aktiviteter og sporter.

     

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Se priser