Reise og opplevelser

De fleste av oss har en eller flere reiser i løpet av året. Det å planlegge en reise tar ofte tid og vi leter gjerne etter det beste prisene. Det er her du som arbeidsgiver kan tilby noe ekstra til dine ansatte. Gjennom fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt får du og de ansatte rabatt på alt fra parkering på Gardermoen, til hotell, feriehus og leiebil. Enklere blir det ikke å redusere kostnadene i reisebudsjettet. 

Se priser

Medlemsfordeler innen reise og opplevelser

Hotels.com

Hotels.com

Med Visma Fordel Ansatt får de ansatte alltid 10 % fast rabatt når de booker hotellovernatting hos Hotels.com. Med over 325 000 hotell i alle prisklasser, kan du være sikker på du og dine ansatte finner noe som passer.

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

Visma Fordel Ansatt gir 15 % rabatt på overnatting i helger hos Nordic Choice Hotels. Book din overnatting hos en av de tre hotellkjedene - Clarion, Quality og Comfort eller velg et av de 23 frittstående hotellene.

Thon Hotels

Thon Hotels

Thon Hotels har totalt over 80 hoteller i Norge, Sverige, Belgia og Nederland, og gjennom Visma Fordel Ansatt får dine ansatte 10-16 % rabatt på alle overnattinger.

Interhome

Interhome

Få rabatt hos Interhome med Visma Fordel Ansatt. Her kan de ansatte velge mellom 40 000 ferieboliger i 32 land i Europa, USA og Sør-Afrika. Velg blant alt fra alpehytter og urbane ferieleiligheter til villa med svømmebasseng og slott.

Sembo

Sembo

Gjennom fordelsprogrammet til Visma kan du som arbeidsgiver gi dine ansatte rabatt på alle overnattinger hos Sembo. Den ansatte kan velge mellom mer enn 400 000 hotell, hus og leiligheter i hele verden. 

Flight Park

Flight Park

Flight Park tilbyr reisende fra Oslo Lufthavn Gardermoen et trygt og behagelig parkeringsalternativ - 24 timer i døgnet. Med Visma sitt fordelsprogram får de ansatte rabatt på parkering. 

Frogner House

Frogner House Apartments

Med Visma Fordel Ansatt får de ansatte rabatt på leilighetshoteller med sentrale lokasjoner i Oslo og Stavanger. Med fullt møblerte leiligheter får du muligheten til å senke skuldrene og føle deg som hjemme. 

First Hotels

First Hotels

Visma Fordel Ansatt gir alle ansatte rabatt på overnatting hos 41 unike hoteller med sentral beliggenhet i utvalgte byer i Norge, Sverige og Danmark. Alle hotellene til First Hotels er personlige med moderne komfort.

Radisson Hotels

Radisson

Få 25 % rabatt på restplasser på hoteller hos Radisson gjennom Visma Fordel Ansatt. Rabatten gjelder bookinger gjort 14 dager, eller mindre, før ankomst. Hos Radisson finner man alltid komfort, stil og varm gjestfrihet.

Hertz

Hertz

Som medlem av Visma Fordel Ansatt får dine ansatte fast rabatt på leiebil i helger og ferier hos Hertz. Hertz er verdens største og eldste bilutleieselskap med over 8000 utleiekontorer i mer enn 150 land. 

NorgesTaxi

Norgestaxi

Med Visma Fordel Ansatt kan du tilby alle dine ansatte opptil 15 % rabatt på taxi i Norges største byer. Norgestaxi er Norges største landsdekkende taxiselskap, med biler i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Kongsberg. 

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Kampen om de beste hodene er noe alle arbeidsgivere kjenner til. Når de først er på plass, skal de pleies og tas vare på. Såkalte frynsegoder er med på å knytte de ansatte nærmere til bedriften. Fordelsprogrammer og ansattrabatter er et slikt virkemiddel, og det blir stadig mer populært. Forbrukerne blir mer avanserte og prisbevisste, og de vil garantert sette pris på å få gode tilbud gjennom arbeidsplassen. Med vårt fordelsprogram kommer både de og du som arbeidsgiver til dekket bord.

Kom i gang