Økonomi og forsikring

Det å ha riktig forsikring til riktig pris lønner seg. Det samme gjelder det å ha gode spareordninger. Med fordelsprogrammet Visma Fordel Ansatt får alle dine ansatte tilgang til rabatterte priser på helseforsikring, tannhelseforsikring, fondssparing og advokatbistand. Dette er goder som vil overraske positivt, samtidig som det knytter den ansatte nærme bedriften.  

Se priser

Medlemsfordeler innen økonomi og forsikring

Legalis

Advokatfirmaet Legalis

Med Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatt rabatt på profesjonell advokatbistand samt interaktive juridiske dokumenter direkte over internett hos Advokatfirmaet Legalis.

Kron

Kron

Kron og Visma samarbeider for å gi deg best mulig vilkår for sparingen. Med Visma Fordel Ansatt får du og dine ansatte laveste pris og minsteinvestering og laveste forvaltningshonorar.

Ønsker du å tilby fordeler til dine ansatte?

Kampen om de beste hodene er noe alle arbeidsgivere kjenner til. Når de først er på plass, skal de pleies og tas vare på. Såkalte frynsegoder er med på å knytte de ansatte nærmere til bedriften. Fordelsprogrammer og ansattrabatter er et slikt virkemiddel, og det blir stadig mer populært. Forbrukerne blir mer avanserte og prisbevisste, og de vil garantert sette pris på å få gode tilbud gjennom arbeidsplassen. Med vårt fordelsprogram kommer både de og du som arbeidsgiver til dekket bord.

Kom i gang